Εγκατάσταση δωρεάν WiFi στις πλατείες των Κοινοτήτων του Δήμου Μετεώρων Reviewed by Momizat on . Ακολουθώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις με σκοπό τη μέγιστη δυνατή εξυπηρέτηση των πολιτών, ο Δήμος Μετεώρων βρίσκεται στην ολοκλήρωση του έργου ασύρματου δικτύ Ακολουθώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις με σκοπό τη μέγιστη δυνατή εξυπηρέτηση των πολιτών, ο Δήμος Μετεώρων βρίσκεται στην ολοκλήρωση του έργου ασύρματου δικτύ Rating: 0

Εγκατάσταση δωρεάν WiFi στις πλατείες των Κοινοτήτων του Δήμου Μετεώρων

Εγκατάσταση δωρεάν WiFi στις πλατείες των Κοινοτήτων του Δήμου Μετεώρων

Ακολουθώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις με σκοπό τη μέγιστη δυνατή εξυπηρέτηση των πολιτών, ο Δήμος Μετεώρων βρίσκεται στην ολοκλήρωση του έργου ασύρματου δικτύου με την εγκατάσταση access point στη Δημοτική Ενότητα Ασπροποτάμου.

Το επόμενο χρονικό διάστημα σε συνεργασία πάντα με την COSMOTE θα συνεχιστεί θα τοποθετηθούν access point στα ελάχιστα χωριά που απομένουν.

Ο Δήμαρχος Δήμου Μετεώρων κ. Θεόδωρος Αλέκος ευχαριστεί για ακόμα μία φορά την COSMOTE και ιδιαίτερα το τεχνικό προσωπικό για την άριστη συνεργασία και βοήθεια που χωρίς αυτή θα ήταν αδύνατο το όλο project.

Το δίκτυο έχει σχεδιαστεί να λειτουργεί αποκλειστικά σε κοινόχρηστους χώρους (πλατείες) των οικισμών και απευθύνεται σε κατοίκους, διερχόμενους και επισκέπτες της περιοχής μας.

Ο Δήμος δεν είναι πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου (internet) και το παρόν δημοτικό δίκτυο Wi-Fi έχει σχεδιαστεί για συγκεκριμένες λειτουργίες, δεν αντικαθιστά την οικιακή σύνδεση και δεν επιτρέπεται η επέκτασή του (repeaters, κ.λπ) για ιδιωτική, επαγγελματική και κάθε άλλη χρήση.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή