Εγκρίθηκαν αιτήσεις για βιολογική γεωργία στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της ΠΕ Τρικάλων ενημερώνει τους παραγωγούς «που έχουν υποβάλλει αίτηση ένταξης στη Δράση 1.1. «Βιολογική Γεωργία» Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της ΠΕ Τρικάλων ενημερώνει τους παραγωγούς «που έχουν υποβάλλει αίτηση ένταξης στη Δράση 1.1. «Βιολογική Γεωργία» Rating: 0

Εγκρίθηκαν αιτήσεις για βιολογική γεωργία στα Τρίκαλα

Εγκρίθηκαν αιτήσεις για βιολογική γεωργία στα Τρίκαλα

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της ΠΕ Τρικάλων ενημερώνει τους παραγωγούς «που έχουν υποβάλλει αίτηση ένταξης στη Δράση 1.1. «Βιολογική Γεωργία» (Διετής  Παράταση) του μέτρου 2.1.4. «Γεωργοπεριβολλοντικές Ενισχύσεις» του ΠΑΑ 2007-2013, ότι έγινε η τελική κατάταξη των αιτήσεών τους.

Οι οριστικές –τελικές  καταστάσεις με τους δικαιούχους και απορριπτόμενους της Δράσης1.1 «Βιολογική Γεωργία» (Διετούς Παράτασης) έχουν αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής(ΔΑΟΚ) της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων στον 3ο όροφο.Οι ίδιες καταστάσεις στάλθηκαν για ανάρτηση και στους Δήμους της περιοχής μας.

Σε σύνολο 6 αιτήσεων ένταξης που κατατέθηκαν στην Υπηρεσία μας, οι δικαιούχοι είναι 6 και οι απορριπτόμενοι 0 (ποσοστό 100%).

Το συνολικό ποσό της ενίσχυσης που θα εισπράξουν οι δικαιούχοι είναι 14.309,2 ευρώ.

Οι δικαιούχοι μετά την έκδοση απόφασης ένταξης  από τον Υπουργό Αγροτικής  Ανάπτυξης και Τροφίμων που θα δημοσιοποιηθεί, θα κληθούν να προσέλθουν στην Υπηρεσία μας για να υπογράψουν την σχετική Σύμβαση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στην ΔΑΟΚ Τρικάλων ,3ο  όροφο του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και στo τηλέφωνo 24310-46311 Καραβασίλη Αικατερίνη ,Ευαγγελοπούλου Μαρία και Τσιαούση Ιωάννη ή στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΕΠΕ w.w.w.opekepe.gr».

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή