"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.9 C
Trikala

Εγκρίθηκε η ρυπογόνος επένδυση στο Βαλτινό. Έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια τους κατοίκους του Βαλτινού και όλα τα θεσμικά όργανα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

lafarm

Σχετικά άρθρα

Τι κι αν, οι κάτοικοι του Βαλτινού και της ευρύτερης περιοχής, είπαν όχι στη ρυπογόνο επένδυση, τι κι αν όλα τα θεσμικά όργανα της τοπικής αυτοδιοίκησης γνωμοδότησαν αρνητικά, οι καρεκλοκένταυροι της Αποκεντρωμένης Διοίκησης τους έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια και με το «έτσι θέλω» ενέκριναν την ρυπογόνο επένδυση για τη λειτουργία σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με καύση βιορευστών στη θέση Τηγάνας στο Βαλτινό.

Σύμφωνα με την απόφαση, Αρ. πρωτοκόλλου 1884/104587/ΠΕ2016 Ημερομηνία έκδοσης 24/08/2017, η ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ – ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ αποφάσισε την Έγκριση περιβαλλοντικών όρων για την εγκατάσταση και λειτουργία σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με καύση βιορευστών ισχύος 500 kWe, φερόμενης ιδιοκτησίας της «ΛΕΚΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Ε.Ε.», στη θέση «ΤΗΓΑΝΑΣ» της Τ.Κ. Βαλτινού του Δήμου Τρικκαίων της Π.Ε. Τρικάλων, στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, μετά από τη σύμφωνη γνώμη του Περιφερειακού Συμβουλίου Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης (ΠΕ.Σ.Π.Α.) Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας.

Αναμένεται η απάντηση και η στάση των κατοίκων…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης