“Εγώ θα πάρω τα μέτρα και μετά θα φταίτε Εσείς” Reviewed by Momizat on . Αναρωτιέμαι σε ποια επιδημιολογικά δεδομένα βασίζεται η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 21.00 έως τις 05.00. Η απαγόρευση κυκλοφορίας σε ολόκληρη την χώρα μετά τ Αναρωτιέμαι σε ποια επιδημιολογικά δεδομένα βασίζεται η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 21.00 έως τις 05.00. Η απαγόρευση κυκλοφορίας σε ολόκληρη την χώρα μετά τ Rating: 0

“Εγώ θα πάρω τα μέτρα και μετά θα φταίτε Εσείς”

“Εγώ θα πάρω τα μέτρα και μετά θα φταίτε Εσείς”

Αναρωτιέμαι σε ποια επιδημιολογικά δεδομένα βασίζεται η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 21.00 έως τις 05.00.

Η απαγόρευση κυκλοφορίας σε ολόκληρη την χώρα μετά τις 21:00 το βράδυ, χωρίς να ληφθούν υπόψη τα επιμέρους επιδημιολογικά χαρακτηριστικά κάθε περιοχής, είναι ένα άσκοπο μέτρο που δεν γίνεται να εφαρμοστεί.

Η κυβέρνηση λογικά αδυνατεί να αντιληφθεί πως όσο πιο πολλά είναι τα μέτρα που δεν μπορούν να εφαρμοστούν, τόσο λιγότερο θα εφαρμόζονται και τα μέτρα που πρέπει να εφαρμοστούν.

Το να πάρεις πρόστιμο 300 ευρώ επειδή θες να περπατήσεις μόνος σου στις 11 το βράδυ σε ένα ήσυχο μέρος είναι κάτι το ασύλληπτο.

Η απόφαση γίνεται εντελώς εξωφρενική, λαμβάνοντας υπόψη την απαράδεκτη ολιγωρία της κυβέρνησης για την ενίσχυση του ΕΣΥ, την πύκνωση των δρομολογίων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, τον έλεγχο των μέτρων προφύλαξης στους χώρους εργασίας.

Άλλωστε και ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνης Γεωργιάδης παραδέχθηκε την άμεση σύνδεση της έκρηξης των κρουσμάτων που οδήγησαν στο δεύτερο lockdown με το άνοιγμα του τουρισμού και την κυβερνητική ολιγωρία. 

Kώστας Κωστούλας

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή