Έφτασε στην αγορά η νέα σοδειά της άσπρης γλυκοπατάτας. Προϊόν με βιταμίνες (Β, C, D), σίδηρο, μαγνήσιο, κάλιο, φυτικές ίνες και αντιοξειδωτικά, ενώ μαγειρεύεται με ποικίλους τρόπους (βραστές, ψητές, με τη μορφή πουρέ ή σούπας).
Επιπλέον, δεν περιέχει λιπαρά, έχει σχετικά χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο (άρα είναι κατάλληλη για υπερτασικά άτομα) και έχει λιγότερες θερμίδες από τις λευκές κλασικές πατάτες.
Διατίθεται στη θέση 24 της λαϊκής, από τη συμπαθέστατη κυρία Κατερίνα, σε τιμή γνωριμίας με το είδος.
ΥΓ. Η …καλλιτεχνική διεύθυνση της παραγωγής, ανήκει στον πασίγνωστο αστικό βιοκαλλιεργητή της πόλης μας, δηλαδή τον εντόπιο Βασιλέα της πατάτας.