«Εδώ κάνω κουμάντο εγώ»: Οδηγός λεωφορείου σηκώνει αλλοδαπό επιβάτη από τη θέση του (Video) Reviewed by Momizat on . Ένα απολύτως ντροπιαστικό επεισόδιο βγαλμένο από τις σκοτεινές μέρες του Απαρτχάιντ όπου οι έγχρωμοι υποχρεούνταν να παραχωρήσουν τη θέση τους στους λευκούς, ση Ένα απολύτως ντροπιαστικό επεισόδιο βγαλμένο από τις σκοτεινές μέρες του Απαρτχάιντ όπου οι έγχρωμοι υποχρεούνταν να παραχωρήσουν τη θέση τους στους λευκούς, ση Rating: 0

«Εδώ κάνω κουμάντο εγώ»: Οδηγός λεωφορείου σηκώνει αλλοδαπό επιβάτη από τη θέση του (Video)

«Εδώ κάνω κουμάντο εγώ»: Οδηγός λεωφορείου σηκώνει αλλοδαπό επιβάτη από τη θέση του (Video)

Ένα απολύτως ντροπιαστικό επεισόδιο βγαλμένο από τις σκοτεινές μέρες του Απαρτχάιντ όπου οι έγχρωμοι υποχρεούνταν να παραχωρήσουν τη θέση τους στους λευκούς, σημειώθηκε σε λεωφορείο στο κέντρο της Αθήνας το μεσημέρι της Πέμπτης, με την εμπλοκή μάλιστα του οδηγού!

Σχόλια (6)

 • ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥ

  Ο οδηγός του ζήτησε να παραχωρήσει την θέση του σε ηλικιωμένη ανήμπορη γυναίκα. Εκείνος αδιαφόρησε προκλητικά. Του έκανε παρατήρηση για ανάρμοστη συμπεριφορά την οποία ο λάθρο την έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια. Και ακολούθησε το περιστατικό!!! Καλά του έκανε!! Έχουν αποθρασυνθεί τελείως!! Και σιγά τις επιλεκτικές ευαισθησίες μερικών!!!

  Απάντηση
 • chris

  Εσύ είσαι τυφλός ή κουφός ; Ξέρεις την ηλικία της γυναίκας και αν είναι ανήμπορη ; Επίσης ξέρεις την ηλικία του αλλοδαπού ; Για να μην αναφερθώ στην ανάρμοστη συμπεριφορά του οδηγού ! Απλά είσαι φασίστας και ντροπή σου που είσαι Έλληνας και άνθρωπος ! Άντε γιατί πολύ γλώσσα βγάλατε κατακάθια της κοινωνίας ! Δεν στηρίζω τον συγκεκριμένο αλλοδαπό αλλά τον κάθε άνθρωπο που μπλέκει με φασίστες ! Τα κακό είναι ότι είστε πολλοί με τέτοια μυαλά σε αυτή την χώρα γι’αυτό πάμε κατά διαόλου

  Απάντηση
 • ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥ

  Ω!! Chris!!! Τι ωραία που θα νοιώθεις όταν εξαπολύεις μύδρους και ύβρεις καλυμμένος πίσω από ένα ψευδώνυμο! Πόσο συμπλεγματικός, δειλός και θρασύς μπορεί να είσαι; Πόσο δυστυχής θα αισθάνεσαι που ποτέ δεν μπόρεσες να εκφράσεις την όποια γνώμη σου ελεύθερα!! Δεν έχεις λόγο φίλε μου, η γνώμη σου δεν μετράει, είσαι ένα ανύπαρκτο πολιτικό όν. «Αχθος της άρουρας (βάρος της γής) έλεγαν οι αρχαίοι μας, «κατακάθι» το λέμε σήμερα. Κάθισε κρυμμένος στην φωλιά σου και ζήσε μέσα στην δυστυχία σου!! Δεν μετράς!!! Είσαι κοινωνικά ανύπαρκτος!!!!

  Απάντηση
  • chris

   “Δασκαλακο” του μεσαίωνα χθες σου απάντησα , αλλά σήμερα σβησανε την απάντηση μου . Όπως και την απάντηση ενός άλλου πού σε εκραζε ! Φαίνεται ότι δεν είμαστε αρεστοί στο σύστημα των ΜΜΕ…

   Απάντηση
 • Nothingman

  Απαράδεκτο το ότι το συγκεκριμένο περιστατικό ( για το οποιο προφανέστατα δεν γνωρίζουμε τις συνθήκες) ερμηνεύεται ως ρατσιστικό.

  Αυτό που βλέπουμε ειναι ο οδηγός να κάνει παρατήρηση σε επιβάτη για την υποχρέωση του να παραχωρήσει τη θέση σε άτομο που έχει κάποια ευπάθεια.

  Απάντηση
 • Jim

  Φασίστες κουφάλες πισω στις τρυπες σας

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή