Εθελοντές Κοινωνικής Προστασίας προσκαλεί ο ΕΕΣ Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, ο κατ΄ εξοχήν φορέας του  Εθελοντισμού, απευθύνει πρόσκληση για ένταξη στο Σώμα Εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας Ε.Ε.Σ. Τρικάλων. Η Εθ Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, ο κατ΄ εξοχήν φορέας του  Εθελοντισμού, απευθύνει πρόσκληση για ένταξη στο Σώμα Εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας Ε.Ε.Σ. Τρικάλων. Η Εθ Rating: 0

Εθελοντές Κοινωνικής Προστασίας προσκαλεί ο ΕΕΣ Τρικάλων

Εθελοντές Κοινωνικής Προστασίας προσκαλεί ο ΕΕΣ Τρικάλων

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, ο κατ΄ εξοχήν φορέας του  Εθελοντισμού, απευθύνει πρόσκληση για ένταξη στο Σώμα Εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας Ε.Ε.Σ. Τρικάλων.

Η Εθελοντική Κοινωνική Προσφορά αφορά σε άνδρες και γυναίκες από 18 έως 60 ετών, κατόχους τίτλου Β/θμιας Εκπαίδευσης,  με ενδιαφέρον και αγάπη για τον συνάνθρωπο, κατανόηση για τα προβλήματά τους και στην αξιοπρέπειά τους.

Η εκπαίδευση των εθελοντών της Κοινωνικής Πρόνοιας Ε.Ε.Σ. αποσκοπεί στην ενημέρωσή τους για τις αρχές της Κοινωνικής Εργασίας, για τους σκοπούς και τις δραστηριότητες του Ε.Ε.Σ. καθώς και για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που συνεπάγεται ο ρόλος του εθελοντή σε επίπεδο παροχής εθελοντικού έργου.

Οι εθελοντές Κοινωνικής Πρόνοιας Ε.Ε.Σ. υποστηρίζουν με το έργο τους: άτομα με αναπηρίες, ηλικιωμένους, πρόσφυγες, ασθενείς, αστέγους, ανήλικους παραβάτες, παιδιά που στερούνται οικογενειακού περιβάλλοντος κ.ά. Επίσης εθελοντικές ομάδες κινητοποιούνται σε έκτακτες ανάγκες που προκύπτουν όπως σε καταστάσεις φυσικών ή άλλων καταστροφών.

Οι υποψήφιοι Εθελοντές μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 2431027430, πρωινές ώρες.

(Από τον ΕΕΣ Τρικάλων)

Αφήστε το σχόλιο σας