Εθελοντική αιμοδοσία στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου και ώρα 09:00 έως 14:00, στην έδρα της Δ/νσης Αστυνομίας Τρικάλων, θα πραγματοποιηθεί εθελοντική Αιμοδοσία με σκοπό την ενίσχυση της Τρά Την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου και ώρα 09:00 έως 14:00, στην έδρα της Δ/νσης Αστυνομίας Τρικάλων, θα πραγματοποιηθεί εθελοντική Αιμοδοσία με σκοπό την ενίσχυση της Τρά Rating: 0

Εθελοντική αιμοδοσία στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων

Εθελοντική αιμοδοσία στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων

Την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου και ώρα 09:00 έως 14:00, στην έδρα της Δ/νσης Αστυνομίας Τρικάλων, θα πραγματοποιηθεί εθελοντική Αιμοδοσία με σκοπό την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος της Ένωσής μας.
Η αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης και απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας. Η τράπεζα αίματος της Ένωσης μας, βοηθά Αστυνομικούς και τις οικογένειές τους όταν αυτοί το έχουν ανάγκη.
Η πρόσκληση απευθύνεται σε όλους τους Ένστολους και τους Πολιτικούς Υπαλλήλους της Δ/νσης Αστυνομίας Τρικάλων, καθώς και σε όποιον ιδιώτη επιθυμεί να συμμετάσχει σ’ αυτή την προσφορά ΖΩΗΣ.
Υπενθυμίζουμε στα μέλη μας ότι σύμφωνα με την υπ’ αρίθμ. 1005/16/1013162 διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας χορηγείται 4 ήμερη Αιμοδοτική άδεια για τους Συναδέλφους που δίνουν εθελοντικά αίμα για τις Τράπεζες Αίματος των Πρωτοβαθμίων Συνδικαλιστικών Ενώσεων
Το αίμα δεν παράγεται
Μόνο χαρίζεται

Φωτογραφία του Αχιλλέας Γρηγορίου.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή