«Εθελοντική εργασία και προγράμματα κοινωφελούς εργασίας». Reviewed by Momizat on . Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, Το Υπουργείο Παιδείας αξιολόγησε τον εαυτό του και αποφάσισε ότι δεν μπορεί να καλύψει τα κενά στα σχολεία. Μέσα στο πλαίσιο της αναβ Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, Το Υπουργείο Παιδείας αξιολόγησε τον εαυτό του και αποφάσισε ότι δεν μπορεί να καλύψει τα κενά στα σχολεία. Μέσα στο πλαίσιο της αναβ Rating: 0

«Εθελοντική εργασία και προγράμματα κοινωφελούς εργασίας».

«Εθελοντική εργασία και προγράμματα κοινωφελούς εργασίας».

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Το Υπουργείο Παιδείας αξιολόγησε τον εαυτό του και αποφάσισε ότι δεν μπορεί να καλύψει τα κενά στα σχολεία. Μέσα στο πλαίσιο της αναβάθμισης της παιδείας βρήκε δύο λύσεις.

Η πρώτη είναι η εθελοντική εργασία. Οι άνεργοι εκπαιδευτικοί να δουλεύουν χωρίς να πληρώνονται. Αφού κάθονται που κάθονται. Δεν θα πληρώνονται, αλλά θα παίρνουν μόρια. Με την ελπίδα ότι κάποτε θα δουλέψουν με μισθό.

Η δεύτερη είναι τα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας των 490 ευρώ για το χρονικό διάστημα των 6 μηνών. Οι πάγιες και πραγματικές ανάγκες των σχολείων θα καλύπτονται προσωρινά με προσωρινούς και πενιχρά αμειβόμενους «απασχολούμενους». Μέσα στο πλαίσιο της αναβάθμισης της παιδείας πάντα.

Το δημόσιο σχολείο διαλύεται. Απειλείται η μόνιμη, σταθερή και με πλήρη δικαιώματα εργασία. Η δουλειά μετατρέπεται σε δουλεία και οι εργαζόμενοι σε δούλους.

Η αναβάθμιση της παιδείας απαιτεί χρηματοδότηση της παιδείας. Ζητάμε μόνιμους διορισμούς για την κάλυψη των κενών, μόνιμη και σταθερή εργασία για όλους!

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

Γκαμπράνας Αθανάσιος Καργιώτη Χαρίκλεια

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή