Εθεσαν ολα τα ζητήματα της συνοικίας Reviewed by Momizat on . Τα θέματα της συνοικίας γύρω από το Εργοστάσιο Γάλακτος συζήτησαν το απόγευμα της Τρίτης, τα μέλη του ΔΣ της συνοικίας με τον Δήμαρχο Τρικκαίων. Επισκέφθηκαν το Τα θέματα της συνοικίας γύρω από το Εργοστάσιο Γάλακτος συζήτησαν το απόγευμα της Τρίτης, τα μέλη του ΔΣ της συνοικίας με τον Δήμαρχο Τρικκαίων. Επισκέφθηκαν το Rating: 0

Εθεσαν ολα τα ζητήματα της συνοικίας

Εθεσαν ολα τα ζητήματα της συνοικίας

Τα θέματα της συνοικίας γύρω από το Εργοστάσιο Γάλακτος συζήτησαν το απόγευμα της Τρίτης, τα μέλη του ΔΣ της συνοικίας με τον Δήμαρχο Τρικκαίων. Επισκέφθηκαν τον κ. Παπαστεργίου στο γραφείο του για να του απευθύνουν (και με προσφορά ενός ροδιού!) τις ευχές του για τη νέα θητεία. Κυρίως, όμως, για να συζητήσουν θέματα που απασχολούν την περιοχή, μετά το φλέγον θέμα με τη δυσοσμία, που ήδη έχει αντιμετωπιστεί. Συγκεκριμένα, συζήτησαν για χωροταξικά ζητήματα, όπως πληρωμές για πολεοδομικά θέματα, ανέγερση Ναού, η λειτουργία των προς ανέγερση Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου, αλλά και ειδικότερα ζητήματα.
Ο Δήμαρχος κ. Παπαστεργίου άκουσε με προσοχή τα αιτήματα, τα οποία επιδόθηκαν και με υπόμνημα και δεσμεύτηκε ότι θα τα μελετήσει, προκειμένου να ενεργήσει αναλόγως, στο πλαίσιο των νόμων.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή