Εθεσαν τα βασικά ζητήματα Reviewed by Momizat on . Τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Τροικκαίων κ Χρ. Αναστασίου επισκέφθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης, τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Γονέων και Κηδεμόνων Τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Τροικκαίων κ Χρ. Αναστασίου επισκέφθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης, τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Γονέων και Κηδεμόνων Rating: 0

Εθεσαν τα βασικά ζητήματα

Εθεσαν τα βασικά ζητήματα

Τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Τροικκαίων κ Χρ. Αναστασίου επισκέφθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης, τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Γονέων και Κηδεμόνων Ν. Τρικάλων «Η Αρωγή». Στόχος της επίσκεψης, η παράθεση απόψεων και η έκθεση ζητημάτων που απασχολούν, τόσο τον Σύλλογο, όσο και τα ΑμεΑ συνολικώς, αλλά και ειδικώς στην πόλη των Τρικάλων.
Ο πρόεδρος κ. Κ. Αναγνωστόπουλος ενεχείρισε τον κ. Αναστασίου υπόμνημα με δέκα σημεία – θέσεις του Συλλόγου, που σχετίζονται με πολλά και βασικά ζητήματα. Από την προσβασιμότητα και τη δημιουργία ιστοσελίδων ειδικά για ΑμεΑ, μέχρι τη δημιουργία Γραφείου Εξυπηρέτησης και Συμβουλευτικής ΑμεΑ.

Ο κ. Αναστασίου συζήτησε πλήθος ζητημάτων, αναφέροντας ότι στο μέτρο του δυνατού, των αρμοδιοτήτων και των νόμων, θα είναι δίπλα στον Σύλλογο και γενικότερα στα άτομα με αναπηρία που διαβιούν στον Δήμο μας.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή