Εθιμοτυπικά μεν, αλλά τα πολυτεκνικά προβλήματα παραμένουν Reviewed by Momizat on . Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, πραγματοποίησε την Τετάρτη 9-10-2013, ο Σύλλογος Πολυτέκνων Νομού Τρικάλων, με επικεφαλής Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, πραγματοποίησε την Τετάρτη 9-10-2013, ο Σύλλογος Πολυτέκνων Νομού Τρικάλων, με επικεφαλής Rating: 0

Εθιμοτυπικά μεν, αλλά τα πολυτεκνικά προβλήματα παραμένουν

Εθιμοτυπικά μεν, αλλά τα πολυτεκνικά προβλήματα παραμένουν

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, πραγματοποίησε την Τετάρτη 9-10-2013, ο Σύλλογος Πολυτέκνων Νομού Τρικάλων, με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Βήτα.

Από τη συζήτηση δεν έλειψαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολύτεκνοι, με τα μέλη του Συλλόγου να ζητάνε από την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων να συνεχιστεί η καλή συνεργασία που υπάρχει ήδη και με τον Περιφερειάρχη και να συνεχιστεί το πρόγραμμα με τη διανομή τροφίμων που πραγματοποιήθηκε τα προηγούμενα χρόνια, κάτι που όπως τόνισαν τα μέλη είναι σημαντική βοήθεια για όλους τους πολύτεκνους σε αυτές τις δύσκολες μέρες.

Ο κ. Μιχαλάκης από την πλευρά του τόνισε ότι τόσο ο ίδιος, όσο και ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός, είναι δίπλα στους πολύτεκνους και θα στηρίζει τα δίκαια αιτήματά τους.

(Από την ΠΕ Τρικάλων)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή