Εθιμοτυπικές επισκέψεις και ευχές από τον Ηλία Βλαχογιάνη Reviewed by Momizat on . Εθιμοτυπικές επισκέψεις έν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, πραγματοποίησε σήμερα ο Βουλευτής  της ΝΔ Ηλίας Βλαχογιάννης, στους Μητροπολίτε Εθιμοτυπικές επισκέψεις έν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, πραγματοποίησε σήμερα ο Βουλευτής  της ΝΔ Ηλίας Βλαχογιάννης, στους Μητροπολίτε Rating: 0

Εθιμοτυπικές επισκέψεις και ευχές από τον Ηλία Βλαχογιάνη

Εθιμοτυπικές επισκέψεις και ευχές από τον Ηλία Βλαχογιάνη

Εθιμοτυπικές επισκέψεις έν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, πραγματοποίησε σήμερα ο Βουλευτής  της ΝΔ Ηλίας Βλαχογιάννης, στους Μητροπολίτες Τρίκκης και Σταγών και Σταγών και Μετεώρων κ.κ. Αλέξιο και Σεραφείμ, στον Αντιπερειφερειαρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, στους Δήμαρχους Τρικαίων Χρήστο Λάππα και Καλαμπάκας Τάκη Σακελλαρίου και στο Αστυνομικό Τμήμα Καλαμπάκας.
Μαζί με τις ευχές του ο κ. Βλαχογιάννης, εξέφρασε την ελπίδα και πεποίθησή του, ότι τα δύσκολα πέρασαν και ο νέος χρόνος, θα είναι χρόνος εξόδου από την κρίση και το μνημόνιο, με ορατά τα σημάδια της ανάπτυξης για τη χώρα μας.
(Από το πολιτικό γραφείο)
blax1  blax2

blax3

blax4

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή