"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

36.6 C
Trikala

Ειδικότητες που θα λειτουργήσουν στην ΣΑΕΚ Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ανακοινώθηκαν οι ειδικότητες που εγκρίθηκαν να λειτουργήσουν στην ΣΑΕΚ Τρικάλων το νέο σχολικό έτος. Τις ειδικότητες αυτές μπορούν να τις επιλέγουν οι υποψήφιοι κατά την διαδικασία συμπλήρωσης του μηχανογραφικού τους δελτίου. Επίσης κάθε κάτοχος απολυτηρίου Λυκείου (Γενικού η Επαγγελματικού) μπορεί να εγγραφεί με ηλεκτρονική αίτησή του μετά τις 15 Αυγούστου, για την διαδικασία θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση.

Οι απόφοιτοι ΣΑΕΚ αποκτούν πτυχίο επιπέδου 5, δικαιούνται (υπό όρους) φοιτητικό εισιτήριοεπίδομα στέγασης 1500€, επιδότηση πρακτικής άσκησης (περίπου 3700€) και μπορούν να εγγραφούν σε αντίστοιχα πανεπιστημιακά τμήματα. Οι έρευνες αγοράς δείχνουν ότι οι απόφοιτοί μας απασχολούνται σε ποσοστό άνω του 70% στην ειδικότητα που σπούδασαν.

Δείτε λεπτομέρειες για τις ειδικότητες, τις προθεσμίες και τις παροχές στον σύνδεσμο: https://giektrik.sites.sch.gr/?page_id=37

 

Οι απόφοιτοι ΕΠΑΛ / ΤΕΕ, για την αντίστοιχη ειδικότητα με το πτυχίο τους, μπορούν να εγγραφούν στο Γ’ εξάμηνο της Σ.Α.Ε.Κ. Τρικάλων για τις  ειδικότητες:

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται 1 – 15 Σεπτεμβρίου στην γραμματεία της Σ.Α.Ε.Κ.

Η γραμματεία του Δημόσιου Ι.Ε.Κ. Τρικάλων λειτουργεί (τηλ:2431075931 mail saektrik@sch.gr)

  • Από 1/9 έως 30/6 από 12:00 έως 18:00.
  • Από 1/7 έως 31/8 από 9:00 έως 15:00.
  • Από 1/8 έως 15/8 κλειστά λόγω διακοπών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης