Εικόνες από την πρώτη ημέρα του Πανελλήνιου Παίδων Κορασίδων στο Στάδιο Reviewed by Momizat on . Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στο στάδιο η πρώτη μέρα του Πανελλήνιου Παίδων Κορασίδων με τον Τρικαλινό Κώστα Ζήκο  να κερδίζει το ασημένιο μετάλλιο στην κούρσα των Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στο στάδιο η πρώτη μέρα του Πανελλήνιου Παίδων Κορασίδων με τον Τρικαλινό Κώστα Ζήκο  να κερδίζει το ασημένιο μετάλλιο στην κούρσα των Rating: 0

Εικόνες από την πρώτη ημέρα του Πανελλήνιου Παίδων Κορασίδων στο Στάδιο

????????

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στο στάδιο η πρώτη μέρα του Πανελλήνιου Παίδων Κορασίδων με τον Τρικαλινό Κώστα Ζήκο  να κερδίζει το ασημένιο μετάλλιο στην κούρσα των 100 μέτρων .

Στη διάρκεια των προκριματικών αγωνισμάτων της πρώτης ημέρας, ακόμη αθλητές κατάφεραν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας στο Κάλι της Κολομβίας.

Πρόκειται για τη Νεφέλη Ράμμου, η οποία πέτυχε 14.15 στα 100 μ. εμπ., όσο και η επίδοση που είχε ορίσει η ομοσπονδία για το συγκεκριμένο γεγονός. Στον ακοντισμό η κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ (με το 500αρι όργανο), Αφροδίτη Μανιού έστειλε το ακόντιο στα 50,04 μέτρα.

Δειτε φωτογραφικά του sportrikala  από την 1η ημέρα του Πανελληνίου πρωταθλήματος Παίδων που διεξάγεται στο στάδιο Τρικάλων

 

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSCSONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή