Εικόνες από τις φαραωνικών διαστάσεων κατασκευές που στοιχειώνουν εδώ 35 χρόνια την περιοχή της Μεσοχώρας Reviewed by Momizat on . Εικόνες από τις φαραωνικών διαστάσεων κατασκευές που στοιχειώνουν εδώ 35 χρόνια την περιοχή της Μεσοχώρας στην Πίνδο απειλώντας με καταστροφή τον Αχελώο και την Εικόνες από τις φαραωνικών διαστάσεων κατασκευές που στοιχειώνουν εδώ 35 χρόνια την περιοχή της Μεσοχώρας στην Πίνδο απειλώντας με καταστροφή τον Αχελώο και την Rating: 0

Εικόνες από τις φαραωνικών διαστάσεων κατασκευές που στοιχειώνουν εδώ 35 χρόνια την περιοχή της Μεσοχώρας

Εικόνες από τις φαραωνικών διαστάσεων κατασκευές που στοιχειώνουν εδώ 35 χρόνια την περιοχή της Μεσοχώρας

Εικόνες από τις φαραωνικών διαστάσεων κατασκευές που στοιχειώνουν εδώ 35 χρόνια την περιοχή της Μεσοχώρας στην Πίνδο απειλώντας με καταστροφή τον Αχελώο και την ορεινή κοιλάδα του, μετατρέποντάς τη σε μια γιγαντιαία τεχνητή δεξαμενή νερού, και με αφανισμό στα βουρκόνερα το χωριό της Μεσοχώρας κι άλλους παραποτάμιους οικισμούς.

Μπορεί να είναι εικόνα βουνό και φύση

Το φράγμα ύψους 155 μέτρων (που κατασκευάστηκε χωρίς καμία μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων), η είσοδος της σήραγγας προσαγωγής, μήκους 7 χλμ. για το εργοστάσιο της ΔΕΗ στη Γλύστρα, και η είσοδος της σήραγγας εκτροπής του Αχελώου από τη φυσική του κοίτη, μια καταβόθρα στα έγκατα του βουνού όπου ρίχτηκε ο πανέμορφος ποταμός για να κατασκευαστεί το αποκρουστικό φράγμα που πρέπει να γκρεμιστεί, για να αποκατασταθεί η φυσική ομορφιά του ορεινού ποτάμιου οικοσυστήματος και να σωθεί το χωριό της Μεσοχώρας.

Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα τοίχος από τούβλα και κείμενο που λέει "- 18 Ora Nihil"

Ora Nihil

Σχόλια (2)

 • Anagnostis@in.gr

  Οσοι θέλουν να το κατεδαφίσουν να πληρώσουν τα έξοδα μέσω της εφορίας και να αυξηθεί ο λογαριασμός του ηλ. ρεύματος τους, αντίστοιχα με κόστος των δικαιωμάτων διοξειδίου του άνθρακα που θα μείωνε η λειτουργία του φράγματος.

  Απάντηση
 • Nothingman

  Όχι στην αιολική, όχι και στην υδροηλεκτρική ενέργεια,

  Ζήτω το μαζούτ και στο κάρβουνο.

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή