Εικόνες σοκ από τον πρώην άσο των γηπέδων Πολ Γκασκόιν Reviewed by Momizat on . Κατήφορος χωρίς τελειωμό δείχνει να είναι η κατάσταση του Πολ Γκασκόιν, ο οποίος βγήκε στους δρόμους προκειμένου να αγοράσει αλκοόλ σχεδόν γυμνός. Συγκεκριμένα, Κατήφορος χωρίς τελειωμό δείχνει να είναι η κατάσταση του Πολ Γκασκόιν, ο οποίος βγήκε στους δρόμους προκειμένου να αγοράσει αλκοόλ σχεδόν γυμνός. Συγκεκριμένα, Rating: 0

Εικόνες σοκ από τον πρώην άσο των γηπέδων Πολ Γκασκόιν

Εικόνες σοκ από τον πρώην άσο των γηπέδων Πολ Γκασκόιν

Κατήφορος χωρίς τελειωμό δείχνει να είναι η κατάσταση του Πολ Γκασκόιν, ο οποίος βγήκε στους δρόμους προκειμένου να αγοράσει αλκοόλ σχεδόν γυμνός.

Συγκεκριμένα, η βρετανική «Sun»«, τον εντόπισε να βγαίνει από ταξί φορώντας μόνο τη ρόμπα του, χωρίς εσώρουχα και χωρίς παπούτσια.

Μετά από λίγη ώρα επέστρεψε στο ταξί κρατώντας ένα μπουκάλι τζιν, ένα πακέτο τσιγάρα και ηρεμιστικά. Ένας άνθρωπος που έτυχε να βρίσκεται εκεί δήλωσε : «Στεκόταν στην μέση του δρόμου, εκεί που μπορούσαν να τον δουν όλοι. Ήταν μια ακόμα λυπηρή στιγμή για τον «Γκάζα».

Είμαστε όλοι πολύ ανήσυχοι γι αυτόν».Σύμφωνα με δημοσιεύματα της εφημερίδας «Sun», την προηγούμενη εβδομάδα ένα περιπολικό και ένα ασθενοφόρο επισκέφτηκαν το σπίτι του «Γκάζα» τρεις φορές γιατί οι γείτονες ανησύχησαν για την υγεία του.

Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή