Ειρηνοδικείο Τρικάλων : Οι πλειστηριασμοί αναβλήθηκαν! Reviewed by Momizat on . Nέα κινητοποίηση σήμερα από την επιτροπή κατά των πλειστηριασμών και των διακοπών ρεύματος και νερού πραγματοποιήθηκε σήμερα στα Τρίκαλα με αποτέλεσμα την αναβο Nέα κινητοποίηση σήμερα από την επιτροπή κατά των πλειστηριασμών και των διακοπών ρεύματος και νερού πραγματοποιήθηκε σήμερα στα Τρίκαλα με αποτέλεσμα την αναβο Rating: 0

Ειρηνοδικείο Τρικάλων : Οι πλειστηριασμοί αναβλήθηκαν!

plistiriasmoi

Nέα κινητοποίηση σήμερα από την επιτροπή κατά των πλειστηριασμών και των διακοπών ρεύματος και νερού πραγματοποιήθηκε σήμερα στα Τρίκαλα με αποτέλεσμα την αναβολή όλων των προγραμματισμένων στο Δικαστικό Μέγαρο πλειστηριασμών .

Συνεπείς στο ”ραντεβού μας με την ιστορία” για ακόμη μία φορά, συνέβαλαν στην αποτροπή πλειστηριασμών της ακίνητης περιουσίας συμπολιτών μας, δίνοντας το παρών στο Ειρηνοδικείο Τρικάλων.
plistiriasmoi 2
Η σημερινή κινητοποίηση ήταν ήσυχη , δεν είχε καμία σχέση με αυτή της προηγούμενης εβδομάδας όπου σημειώθηκαν τα γνωστά επεισόδια . Στα δικαστήρια σήμερα δεν εμφανίστηκαν αστυνομικοί παρά μόνο κάποιοι παρακολουθούσαν διακριτικά και από μακρυά τις εξελίξεις ενώ να σημειωθεί ότι ούτε οι εμπλεκόμενοι με τους πλειστηριασμούς συμβολαιογράφοι κ.α. δεν παρουσιάστηκαν.

Προηγουμένως οι διαμαρτυρόμενοι πολίτες – περίπου 50 – συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Ρήγα Φεραίου και με πορεία κατευθύνθηκαν στα δικαστήρια.
plistirismoi 4

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή