Εισήγηση από τον… ειδικό Reviewed by Momizat on . Ο Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ επελέγη ως εισηγητής, εκπροσωπώντας τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, σε ένα από το κρισιμότερα νομοσχέδια του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας το Ο Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ επελέγη ως εισηγητής, εκπροσωπώντας τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, σε ένα από το κρισιμότερα νομοσχέδια του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας το Rating: 0

Εισήγηση από τον… ειδικό

Εισήγηση από τον… ειδικό

Ο Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ επελέγη ως εισηγητής, εκπροσωπώντας τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, σε ένα από το κρισιμότερα νομοσχέδια του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.

Πρόκειται για το Σχέδιο Νόμου που αφορά  την Αναδιοργάνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Η επεξεργασία του εν λόγω νομοσχεδίου, που έχει ως στόχο την αναβάθμιση των Υπηρεσιών του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, ξεκίνησε σήμερα στη Βουλή, από τη Διαρκή Επιτροπή Δημόσιας Τάξης, Δημόσιας Τάξης & Δικαιοσύνης, και  αναμένεται σύντομα να έρθει για συζήτηση και ψήφιση στην Ολομέλεια.

Υπενθυμίζουμε, πως τις προηγούμενες ημέρες, ο κ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ, είχε επανειλημμένες συναντήσεις με ενδιαφερόμενους φορείς, στελέχη του Υπουργείου, καθώς και τον Υπουργό Δημοσίας Τάξεως & Προστασίας του Πολίτη, σε μια προσπάθεια βελτίωσης του νομοσχεδίου και επίλυσης επιμέρους ζητημάτων.

 

(Από το πολιτικό γραφείο)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή