Εισβολή «Δεν πληρώνω» και Κωνσταντοπούλου στη ΔΕΗ για το μακελειό στους λογαριασμούς Reviewed by Momizat on . Καρκινοπαθείς και μακροχρόνια άνεργοι έχουν ζητήσει διακανονισμούς για τις οφειλές τους αλλά το αίτημά τους δεν έχει γίνει δεκτό - Να αλλάξουν πάροχο τους κάλεσ Καρκινοπαθείς και μακροχρόνια άνεργοι έχουν ζητήσει διακανονισμούς για τις οφειλές τους αλλά το αίτημά τους δεν έχει γίνει δεκτό - Να αλλάξουν πάροχο τους κάλεσ Rating: 0

Εισβολή «Δεν πληρώνω» και Κωνσταντοπούλου στη ΔΕΗ για το μακελειό στους λογαριασμούς

Εισβολή «Δεν πληρώνω» και Κωνσταντοπούλου στη ΔΕΗ για το μακελειό στους λογαριασμούς

Καρκινοπαθείς και μακροχρόνια άνεργοι έχουν ζητήσει διακανονισμούς για τις οφειλές τους αλλά το αίτημά τους δεν έχει γίνει δεκτό – Να αλλάξουν πάροχο τους κάλεσε η διευθύντρια των κεντρικών γραφείων στην Αριστείδου

«Εισβολή»στα γραφεία της ΔΕΗ στην οδό Αριστείδου πραγματοποίησαν το πρωί της Πέμπτης μέλη του κινήματος «Δεν πληρώνω» μαζί με την επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Σύμφωνα με τα όσα δηλώνουν μέλη του κινήματος υπάρχουν καρκινοπαθείς αλλά και μακροχρόνια άνεργοι που ναι μεν έχουν ζητήσει διακανονισμούς για παλαιότερες οφειλές τους ωστόσο το αίτημά τους δεν έχει γίνει δεκτό.

Μάλιστα η ΔΕΗ έχει στείλει εξώδικα για αμεση εξόφληση.

«Αυτό είναι απαράδεκτο. Είναι δυνατόν να μην δέχονται διακανονισμούς των ευπαθών κοινωνικών ομάδων που δεν μπορούν να πληρώσουν. Η αναλγησία της κυβέρνησης  και της ΔΕΗ είναι φανερή», τονίζει ο Λεωνιδας Παπαδόπουλος.

Προς στιγμήν, μάλιστα, επικράτησε ένταση γιατί όπως κατήγγειλαν τα μέλη του «Δεν πληρώνω» η διευθύντρια του υποκαταστήματος δεν δεχόταν να μπουν στο γραφείο της όλοι όσοι αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα αλλά ένας-ένας και μόνοι τους «χωρίς δύο ανθρώπους που ξέρουν γράμματα και θα τους βοηθήσουν» όπως είπαν οι καταγγέλλοντες.

Τελικά με την άφιξη της κυρίας Κωνσταντοπούλου η διευθύντρια πείστηκε να δεχθεί όλους μαζί τους καταγγέλοντες στο γραφείο της προκειμένου να της επιδώσουν έγγραφα σχετικά με τα εξώδικα.

Σύμφωνα με την πρόεδρο της «Πλεύσης Ελευθερίας» η διευθύντρια του υποκαταστήματος άφησε ανοιχτό το θέμα του διακανονισμού και τους κάλεσε να αλλάξουν πάροχο.

 PROTOTHEMA

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή