Εισηγήσεις και προτροπές στον Δημήτρη Οικονόμου να είναι υποψήφιος δήμαρχος στον Δήμο Τρικκαίων Reviewed by Momizat on . Η ονοματολογία καλά κρατεί από την επομένη των τελευταίων δημοτικών εκλογών και αναμένεται να κορυφωθεί το προσεχές διάστημα. Η αλήθεια πάντως είναι  πως ενδεχό Η ονοματολογία καλά κρατεί από την επομένη των τελευταίων δημοτικών εκλογών και αναμένεται να κορυφωθεί το προσεχές διάστημα. Η αλήθεια πάντως είναι  πως ενδεχό Rating: 0

Εισηγήσεις και προτροπές στον Δημήτρη Οικονόμου να είναι υποψήφιος δήμαρχος στον Δήμο Τρικκαίων

Εισηγήσεις και προτροπές στον Δημήτρη Οικονόμου να είναι υποψήφιος δήμαρχος στον Δήμο Τρικκαίων

Η ονοματολογία καλά κρατεί από την επομένη των τελευταίων δημοτικών εκλογών και αναμένεται να κορυφωθεί το προσεχές διάστημα.

Η αλήθεια πάντως είναι  πως ενδεχόμενη “εμπλοκή” του Δημήτρη Οικονόμου στην διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου στα Τρίκαλα  θα είχε συναρπαστικό ενδιαφέρον .

Για τον πρώην δήμαρχο Παραληθαίων και γνωστό γιατρό της πόλης αναζωπυρώνονται τα σενάρια που τον θέλουν να μπαίνει πολύ δυνατά στην προεκλογική μάχη ενώ ο ίδιος κρατά κλειστό το στόμα του. 

 Μάλιστα, πολλοί εκτιμούν πως εάν τελικά ο κ. Οικονόμου πάρει την απόφαση και ηγηθεί ψηφοδελτίου “όλα είναι ανοικτά” για τον μεγαλύτερο δήμο του Νομού.

Πρόσωπο ιδιαίτερα αγαπητό στην τοπική κοινωνία ο γνωστός οφθαλμίατρος , έχει βοηθήσει πολύ κόσμο μέχρι σήμερα και έχει στο βιογραφικό του το εντυπωσιακό πέρασμα του από τον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Κ.Κ.

 

 

 

Σχόλια (3)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή