Εκατοντάδες Τρικαλινοί αφήνουν ανασφάλιστα τα οχήματα λόγω … κρίσης Reviewed by Momizat on . Ανασφάλιστα και ασυντήρητα κυκλοφορούν στους δρόμους πολλά οχήματα στα Τρίκαλα σύμφωνα με τους διευθυντές εταιρειών  ασφαλίσεων.  Το ότι «είναι έγκλημα να κυκλο Ανασφάλιστα και ασυντήρητα κυκλοφορούν στους δρόμους πολλά οχήματα στα Τρίκαλα σύμφωνα με τους διευθυντές εταιρειών  ασφαλίσεων.  Το ότι «είναι έγκλημα να κυκλο Rating: 0

Εκατοντάδες Τρικαλινοί αφήνουν ανασφάλιστα τα οχήματα λόγω … κρίσης

Εκατοντάδες Τρικαλινοί αφήνουν ανασφάλιστα τα οχήματα λόγω … κρίσης

Ανασφάλιστα και ασυντήρητα κυκλοφορούν στους δρόμους πολλά οχήματα στα Τρίκαλα σύμφωνα με τους διευθυντές εταιρειών  ασφαλίσεων.

 Το ότι «είναι έγκλημα να κυκλοφορείς ανασφάλιστος» δεν επιδέχεται αμφισβήτηση όμως είναι αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης που μαστίζει τον τόπο .

Λόγω της οικονομικής κρίσης, τα έξοδα του αυτοκινήτου μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα, με αποτέλεσμα σήμερα να κυκλοφορούν «ελεύθερα» πάρα πολλά ανασφάλιστα οχήματα.

Υπενθυμίζεται ότι αν σήμερα σε έλεγχο της αστυνομίας διαπιστωθεί κυκλοφορία οχήματος χωρίς ασφάλιση, ο νόμος προβλέπει πρόστιμο 250 ευρώ για μηχανάκι, 500 ευρώ για ΙΧ και 1.000 ευρώ για φορτηγά με ταυτόχρονη αφαίρεση άδειας κυκλοφορίας και διπλώματος.

Πολλά από τα ανασφάλιστα οχήματα είναι μηχανάκια, αγροτικά τρακτέρ και φορτηγά και όσο θα συνεχίζεται η οικονομική δυσχέρεια των περισσότερων νοικοκυριών, τόσο ο αριθμός των ανασφάλιστων οχημάτων θα αυξάνεται.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή