Εκατοντάδες φίλοι από το Ν. Καρδίτσας στηρίζουν τον Θανάση Λιούτα Reviewed by Momizat on . Με εκατοντάδες φίλους από το Νομό Καρδίτσας συναντήθηκε το περασμένο διήμερο ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Θανάσης Λιούτας. Ο κ. Λιούτας είχ Με εκατοντάδες φίλους από το Νομό Καρδίτσας συναντήθηκε το περασμένο διήμερο ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Θανάσης Λιούτας. Ο κ. Λιούτας είχ Rating: 0

Εκατοντάδες φίλοι από το Ν. Καρδίτσας στηρίζουν τον Θανάση Λιούτα

Εκατοντάδες φίλοι από το Ν. Καρδίτσας στηρίζουν τον Θανάση Λιούτα

Με εκατοντάδες φίλους από το Νομό Καρδίτσας συναντήθηκε το περασμένο διήμερο ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Θανάσης Λιούτας.

Ο κ. Λιούτας είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με την πρόεδρο κ. Σοφία Τόλια και μέλη της ΝΟΔΕ Καρδίτσας οι οποίοι του ευχήθηκαν καλή επιτυχία και δήλωσαν την ικανοποίησή τους που ένας Θεσσαλός διεκδικεί την εκλογή του στην Ευρωβουλή για να εκπροσωπήσει τη μάχιμη ελληνική περιφέρεια.

Αμέσως, μετά ευχήθηκε καλή επιτυχία στον υποψήφιο δήμαρχο Παλαμά κ. Αχιλλέα Καραλή στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου τον οποίο ευχαρίστησε θερμά για τη στήριξή του.

Στον Παλαμά είχε συνάντηση με την πρόεδρο κ. Χρύσα Μουτσάνα και της ΔΗΜ.Τ.Ο. Παλαμά όπως και με εκατοντάδες κατοίκους της περιοχής οι περισσότεροι από τους οποίους είναι αγρότες, οπότε δεν έκρυψαν τη χαρά τους που ένας απ’ αυτούς μπορεί να τους εκπροσωπήσει στο αυριανό Ευρωκοινοβούλιο.

lioutas_kard6 lioutas_kard5 lioutas_kard4 lioutas_kard2 lioutas_kard

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή