Εκδήλωση ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.- Ε.Ε.Κ. κι ανένταχτων αριστερών Reviewed by Momizat on . Η εκλογική συνεργασία ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.- Ε.Ε.Κ. κι ανένταχτων αριστερών αγωνιστών/ στριων, θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη 10 Σεπτέμβρη στις 8:00 μ.μ. στο ξενοδοχείο " Η εκλογική συνεργασία ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.- Ε.Ε.Κ. κι ανένταχτων αριστερών αγωνιστών/ στριων, θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη 10 Σεπτέμβρη στις 8:00 μ.μ. στο ξενοδοχείο " Rating: 0

Εκδήλωση ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.- Ε.Ε.Κ. κι ανένταχτων αριστερών

Εκδήλωση ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.- Ε.Ε.Κ. κι ανένταχτων αριστερών
Η εκλογική συνεργασία ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.- Ε.Ε.Κ. κι ανένταχτων αριστερών αγωνιστών/ στριων, θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη 10 Σεπτέμβρη στις 8:00 μ.μ. στο ξενοδοχείο “Πανελλήνιον”, προεκλογική συγκέντρωση- εκδήλωση με ομιλητές τον Αντώνη Δραγανίγο, μέλος της Κ.Σ.Ε. της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. και τον Σάββα Μιχαήλ, γ.γ. του Ε.Ε.Κ.
Καλούμε στην ανοιχτή εκδήλωση τους εργαζόμενους, τον κόσμο της επισφάλειας και της ανεργίας, τους νέους, τον κόσμο της αγροτιάς που ωθείται στην καταστροφή, όλες και όλους που μαζί πορευτήκαμε στο δρόμο του αγώνα κατά των μνημονίων και της βάρβαρης πολιτικής ΕΕ-ΕΚΤ-ΔΝΤ και κυβερνήσεων, που μαζί δώσαμε τη νικηφόρα μάχη του περήφανου ταξικού, νεανικού, εργατικού και λαϊκού ΟΧΙ στο δημοψήφισμα, να συμμετέχουν και να συζητήσουμε την πολιτική πρόταση της συμμαχίας ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.- Ε.Ε.Κ.- ανένταχτων αριστερών για την εκλογική μάχη και την επόμενη μέρα που έρχεται.
Γιατί υπάρχει άλλος δρόμος πέρα της μνημονιακής βαρβαρότητας, της φτώχειας, της ανεργίας, της διαρκούς επιτροπείας, του ρατσισμού και των πολέμων.
Υπάρχει ο δρόμος της ρήξης με ΕΕ-ΔΝΤ και τον καπιταλιστικό μονόδρομο. Ο δρόμος των εργαζομένων, της νεολαίας, της φτωχολογιάς!
Ο δρόμος των κινημάτων, της ενότητας, της μάχης, της αντικαπιταλιστικής διεξόδου και προοπτικής!
ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.- E.E.K.- ανένταχτοι αριστεροί/ες αγωνιστές/ στριες 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή