Εκδήλωση για τη γαστρονομία και τον αγροδιατροφικό τομέα στο Μουσείο Τσιτσάνη Reviewed by Momizat on . Εκδήλωση για τη συμβολή της γαστρονομίας στην ανάπτυξη του αγραδιατροφικού κλάδου έλαβε χώρα στο Μουσείο Τσιτσάνη. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσα του Θε Εκδήλωση για τη συμβολή της γαστρονομίας στην ανάπτυξη του αγραδιατροφικού κλάδου έλαβε χώρα στο Μουσείο Τσιτσάνη. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσα του Θε Rating: 0

Εκδήλωση για τη γαστρονομία και τον αγροδιατροφικό τομέα στο Μουσείο Τσιτσάνη

Εκδήλωση για τη γαστρονομία και τον αγροδιατροφικό τομέα στο Μουσείο Τσιτσάνη

Εκδήλωση για τη συμβολή της γαστρονομίας στην ανάπτυξη του αγραδιατροφικού κλάδου έλαβε χώρα στο Μουσείο Τσιτσάνη. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσα του Θερινού Σχολείου που υλοποιείται από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος μέσω του προγράμματος «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά».

Ο Ηλίας Μαμαλάκης, ο παραγωγός Αλέξανδρος Γκουσιάρης και οι Καθηγήτριες του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Μαρία Καψοκεφάλου και Γαρυφαλιά Οικονόμου έδωσαν έμφαση στα πλεονεκτήματα της δημιουργίας γαστρονομικής ταυτότητας σε κάθε περιοχή καθώς και στην ανάγκη προώθησης γαστρονομικών τοπικών προϊόντων.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή