Εκδήλωση για τις εξόριστες γυναίκες στο Τρίκερι Reviewed by Momizat on . Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ οργανώνει εκδήλωση στο Τρίκερι Ν. Μαγνησίας, την Κυριακή 5 Ιούνη, με θέμα: «Τιμάμε τις αλύγιστες της ταξικής πάλης, τις εξόριστες γυ Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ οργανώνει εκδήλωση στο Τρίκερι Ν. Μαγνησίας, την Κυριακή 5 Ιούνη, με θέμα: «Τιμάμε τις αλύγιστες της ταξικής πάλης, τις εξόριστες γυ Rating: 0

Εκδήλωση για τις εξόριστες γυναίκες στο Τρίκερι

Εκδήλωση για τις εξόριστες γυναίκες στο Τρίκερι

Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ οργανώνει εκδήλωση στο Τρίκερι Ν. Μαγνησίας, την Κυριακή 5 Ιούνη, με θέμα: «Τιμάμε τις αλύγιστες της ταξικής πάλης, τις εξόριστες γυναίκες στο Τρίκερι».

Στην εκδήλωση θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια μνημείου της ΚΕ. Θα μιλήσει η Ελένη Μπέλλου, μέλος του Π.Γ της ΚΕ του Κόμματος, και θα ακολουθήσει μουσικοθεατρικό αφιέρωμα. Μετά το τέλος του προγράμματος, θα υπάρχει δυνατότητα ξενάγησης στο νησί. Στο χώρο θα υπάρχουν έκθεση φωτογραφικού υλικού και βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής».
Όσες και όσοι επιθυμούν να παρευρεθούν στην εκδήλωση πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 2410 251.878 και στις Κομματικές Οργανώσεις, έως και την Τρίτη 31 Μαΐου.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή