Εκδήλωση για τον εθελοντισμό από νέα ΜΚΟ σήμερα στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Εκδήλωση με θέμα: "Επικοινωνώντας τον Εθελοντισμό" - Για τον Άνθρωπο, την Κοινωνία και το Περιβάλλον, συνδιοργανώνουν οι ΜΚΟ Πράσινη Κιβωτός και ΚΕΑΝ, σήμερα Δε Εκδήλωση με θέμα: "Επικοινωνώντας τον Εθελοντισμό" - Για τον Άνθρωπο, την Κοινωνία και το Περιβάλλον, συνδιοργανώνουν οι ΜΚΟ Πράσινη Κιβωτός και ΚΕΑΝ, σήμερα Δε Rating: 0

Εκδήλωση για τον εθελοντισμό από νέα ΜΚΟ σήμερα στα Τρίκαλα

Εκδήλωση για τον εθελοντισμό από νέα ΜΚΟ σήμερα στα Τρίκαλα

Εκδήλωση με θέμα: “Επικοινωνώντας τον Εθελοντισμό” – Για τον Άνθρωπο, την Κοινωνία και το Περιβάλλον, συνδιοργανώνουν οι ΜΚΟ Πράσινη Κιβωτός και ΚΕΑΝ, σήμερα Δευτέρα 16-12-2013 στις 18.00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων.

Την εκδήλωση υποστηρίζουν η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και ο Δήμος Τρικκαίων.

Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στα παιδιά, το μέλλον του τόπου μας, το μέλλον του πλανήτη. Στόχο έχει να προβάλλει την εθελοντική  συμμετοχή σε πρωτοβουλίες και δράσεις που θα συμβάλλουν, σ’ ένα καλύτερο αύριο για τους νέους, την κοινωνία και το περιβάλλον του τόπου μας. Ιδιαίτερα θέλει να επικοινωνήσει τη νέα γενιά, τα παιδιά με τον εθελοντισμό.

Παράλληλα στην εκδήλωση θα γίνει από τη ΜΚΟ ΚΕΑΝ η παρουσίαση του Planet Book, του πρώτου επιτραπέζιου παιχνιδιού για το περιβάλλον και τον πλανήτη, που σήμερα ταξιδεύει σε Ευρώπη και Αμερική.

Η νεοσύστατη τρικαλινή ΜΚΟ Πράσινη Κιβωτός είναι μια οργάνωση που οραματίστηκαν αρχικά μια ομάδα εκπαιδευτικών της Δ/θμιας Εκπ/σης και στην οποία προστέθηκαν στη συνέχεια αξιόλογα άτομα από το Δήμο, την Περιφέρεια και την τοπική κοινωνία, με στόχο μέσα από τις δράσεις της, να είναι χρήσιμοι για το Περιβάλλον του τόπου μας.

Βέβαια σήμερα τα πράγματα έχουν αλλάξει, ήρθαν οι πολιτικές των μνημονίων που έφεραν δύσκολες εποχές για όλους, οπότε  επιλέχτηκαν οι δράσεις της οργάνωσης να επεκτείνονται  στο τρίπτυχο: « Άνθρωπος,  Κοινωνία,  Περιβάλλον». Όμως, πρώτα και πάνω απ’ όλα προβάλλοντας και υπηρετώντας την έννοια του Εθελοντισμού που τόσο ανάγκη έχει σήμερα ο κόσμος μας.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή