Εκδήλωση για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό Reviewed by Momizat on . Το Επιμελητήριο Τρικάλων προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους Επιχειρηματίες στην Ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Ο Εξωδικαστικός Μηχανισμός (Ν. 4469/2017) στην πράξη: Το Επιμελητήριο Τρικάλων προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους Επιχειρηματίες στην Ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Ο Εξωδικαστικός Μηχανισμός (Ν. 4469/2017) στην πράξη: Rating: 0

Εκδήλωση για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό

Εκδήλωση για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό

Το Επιμελητήριο Τρικάλων προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους Επιχειρηματίες στην Ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Ο Εξωδικαστικός Μηχανισμός (Ν. 4469/2017) στην πράξη: Εσείς θα ρωτάτε… κι εμείς θα απαντάμε», την Πέμπτη 19-10-2017 και ώρα 19:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Τρικάλων (Βενιζέλου 1).

Η ημερίδα συνδιοργανώνεται με την εταιρία «Financial Business Systems Δρ. Δημήτρης Καμπούρης και Συνεργάτες». Εισηγητής της εκδήλωσης θα είναι ο κ. Δημήτριος Καμπούρης, Οικονομολόγος – Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης – Ειδικός επιστήμονας σε θέματα χρηματοοικονομικής διοίκησης & επενδύσεων – Εμπειρογνώμονας του Εξωδικαστικού Μηχανισμού. Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει και η κα Ματίνα Καπρίτσα, δικηγόρος Τρικάλων – ειδική συνεργάτης της FBS, η οποία θα απαντήσει σε ερωτήσεις νομικών θεμάτων του εξωδικαστικού μηχανισμού.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή