Εκδήλωση για τον επαγγαλματικό προσανατολισμό στην ΕΕ Reviewed by Momizat on . Μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρακευή και  τη συνδιοργανώνουν, το Κέντρο Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού της Β/θμιας Εκπαίδ Μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρακευή και  τη συνδιοργανώνουν, το Κέντρο Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού της Β/θμιας Εκπαίδ Rating: 0

Εκδήλωση για τον επαγγαλματικό προσανατολισμό στην ΕΕ

Εκδήλωση για τον επαγγαλματικό προσανατολισμό στην ΕΕ

Μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρακευή και  τη συνδιοργανώνουν, το Κέντρο Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού της Β/θμιας Εκπαίδευσης σε συνεργασία με το 2ο Γυμνάσιο Τρικάλων, το 6ο ΓΕΛ  Τρικάλων, το ΓΕΛ  Φαρκαδόνας και το Επιμελητήριο Τρικάλων.

Θέμα της εκδήλωσης ”Μαθαίνω για τις ευκαιρίες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και για τα θεμελιώδη δικαιώματα ως Ευρωπαίος πολίτης για σπουδές και εργασία”.
Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί και θα μιλήσουν  οι κ.κ. :
Ευάγγελος Γκιντέρσος Ανώτατο Στέλεχος Επικοινωνίας του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου , υπεύθυνος του προγράμματος Euroscola με θέμα : Θεσμικό Ευρωπαικό Πλαίσιο -στρατηγικές πολιτικές της Ε.Ε. και δυνατότητες μετακίνησης των νέων στις Ευραπαικές χώρες για εύρεση εργασίας”
Θεοχάρης Ζάγκας καθηγητής ΑΠΘ , δ/ντης εραστηρίου Δασοπονίας , Πρόεδρος Ελληνικής Δασολογικής Εταιρίας : Αειφόρος ανάπτυξη Ελληνικής Υπαίθρου με έμφαση στον ορεινό χώρο”.
Χρήστος Φιλιώτης Επίκουρος καθηγητής Θεολογίας ΑΠΘ , εφημέριος ενορίας Οικουμενικού Πατριαρχείου Στρασβούργου : Σπουδές και επαγγελματική αναζήτηση στις χώρες της Ευρωπαικής ΄Ενωσης.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί  στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικάλων και τη συζήτηση θα συντονίσει η υπεύθυνη του Κέντρου Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού κ. Τζένη Γάτσιου

Αφήστε το σχόλιο σας