Εκδήλωση για το … άγιο τσιπουράκι Reviewed by Momizat on . Η Περιφέρεια Θεσσαλίας - Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων πρόκειται να διοργανώσει λαογραφική εκδήλωση με θέμα την παραδοσιακή απόσταξη του τσίπουρου. H εκδήλωση θ Η Περιφέρεια Θεσσαλίας - Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων πρόκειται να διοργανώσει λαογραφική εκδήλωση με θέμα την παραδοσιακή απόσταξη του τσίπουρου. H εκδήλωση θ Rating: 0

Εκδήλωση για το … άγιο τσιπουράκι

Εκδήλωση για το … άγιο τσιπουράκι

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων πρόκειται να διοργανώσει λαογραφική εκδήλωση με θέμα την παραδοσιακή απόσταξη του τσίπουρου. H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του μήνα Νοεμβρίου 2014 και πραγματοποιείται στο πλαίσιο ανάδειξης της τοπικής πολιτιστικής κληρονομιάς. Θα περιλαμβάνει παρουσίαση του παραδοσιακού τρόπου απόσταξης και θα πλαισιώνεται με παρουσίαση παραδοσιακών τραγουδιών και χορών.

Καλούνται όλοι οι λαογραφικοί πολιτιστικοί σύλλογοι της περιοχής των Τρικάλων, που διαθέτουν χορευτικές ομάδες, παραδοσιακή χορωδία και κάθε είδους σχετικό λαογραφικό υλικό που επιθυμούν να συμμετέχουν στην εκδήλωση, να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων στα τηλέφωνα 2431035106, 2431046103 (Υπεύθυνη Ευαγγελία Μπουντούρη).

Πρώτη συνάντηση των υπευθύνων θα πραγματοποιηθεί στα Γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων στον 1ο  όροφο την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2014 στις 7 το απόγευμα.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή