Εκδήλωση για το πρόγραμμα προληπτικής οδοντιατρικής και δωρεάν εξέταση Reviewed by Momizat on . Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Τρικάλων με την ευκαιρία της λήξης του προγράμματος προληπτικής οδοντιατρικής που αναπτύχθηκε σε σχολικές μονάδες του Δήμου Τρικκαίων, Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Τρικάλων με την ευκαιρία της λήξης του προγράμματος προληπτικής οδοντιατρικής που αναπτύχθηκε σε σχολικές μονάδες του Δήμου Τρικκαίων, Rating: 0

Εκδήλωση για το πρόγραμμα προληπτικής οδοντιατρικής και δωρεάν εξέταση

Εκδήλωση για το πρόγραμμα προληπτικής οδοντιατρικής και δωρεάν εξέταση

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Τρικάλων με την ευκαιρία της λήξης του προγράμματος προληπτικής οδοντιατρικής που αναπτύχθηκε σε σχολικές μονάδες του Δήμου Τρικκαίων, πραγματοποιεί εκδήλωση το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 18.00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων.

Στην εκδήλωση θα παραβρεθούν και θα χαιρετήσουν ο Δήμαρχος Τρικάλων κύριος Λάππας Χρήστος, ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» κύριος Κώστας Γιαννόπουλος και ο πρόεδρος της Ε.Ο.Γ.Μ.Ε. κύριος Δαμανάκης Γεώργιος.

Επίσης, το Σάββατο το πρωί και από ώρα 9.00 έως 14.00 η κινητή οδοντιατρική μονάδα του Χαμόγελου του Παιδιού, θα βρίσκεται στο χώρο μπροστά από το Δημαρχείο Τρικάλων για να εξετάζει δωρεάν όποιον πολίτη επιθυμεί.

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή