Εκδήλωση ενδιαφέροντος στον 7ο Μύλο των Ξωτικών Reviewed by Momizat on . Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων απέστειλε ενημερωτική επιστολή προς τα μέλη του για την εκδήλωση ενδιαφέροντος στον 7ο Μύλο των Ξωτικών (ενοικίαση χώρου, εμπορική Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων απέστειλε ενημερωτική επιστολή προς τα μέλη του για την εκδήλωση ενδιαφέροντος στον 7ο Μύλο των Ξωτικών (ενοικίαση χώρου, εμπορική Rating: 0

Εκδήλωση ενδιαφέροντος στον 7ο Μύλο των Ξωτικών

Εκδήλωση ενδιαφέροντος στον 7ο Μύλο των Ξωτικών

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων απέστειλε ενημερωτική επιστολή προς τα μέλη του για την εκδήλωση ενδιαφέροντος στον 7ο Μύλο των Ξωτικών (ενοικίαση χώρου, εμπορική εκμετάλλευση). Η επιστολή έχει ως εξής:

Είναι γεγονός, αποδεκτό πανελλήνια, πως “ο Μύλος των Ξωτικών” είναι το κορυφαίο χριστουγεννιάτικο πάρκο στη χώρα μας. Για 40 ημέρες τα Τρίκαλα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, εντός και εκτός των συνόρων.

Ο Εμπορικός Σύλλογος, από την αρχή, στήριξε και συνεχίζει να στηρίζει αυτή την προσπάθεια που αναβαθμίζει και προσφέρει πρόσθετο οικονομικό αποτέλεσμα στην αγορά.

Επιβεβαιώνοντας τη συνεργασία των επιχειρήσεων της πόλης, σας καλούμε και φέτος να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας για τη συμμετοχή στον “7ο  Μύλο των Ξωτικών”. Είμαστε πεπεισμένοι πως και φέτος θα δοθεί έμφαση στην τοπική επιχειρηματικότητα εξασφαλίζοντας επιπλέον κέρδος για όλους.

Όσοι επιθυμείτε μπορείτε να συμπληρώσετε την αίτηση ενδιαφέροντος στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeU59Tstv83r_GOHDS0MyLxOfJaNF058iyXGkH4Ixuh_8gasQ/viewform

Ο Εμπορικός Σύλλογος διαβεβαιώνει πως θα συνεχίσει να παρεμβαίνει, να στηρίζει τα καλά, να εντοπίζει και να διορθώνει τις όποιες αστοχίες και τα λάθη, συνεργαζόμενος, προκειμένου τα Τρίκαλα να παραμένουν η “Πρωτεύουσα των Χριστουγέννων”.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή