Εκδήλωση μνήμης και γιορτή κάστανου στην Καστανιά Reviewed by Momizat on . Ο Μορφωτικός Ευεργετικός Σύλλογος Καστανιάς «Ο ΣΤΙΝΟΣ» σε μια εκδήλωση τιμής και μνήμης θα τελέσει το ετήσιο Μνημόσυνο των πεσόντων Καστανιωτών στα χρόνια της Ε Ο Μορφωτικός Ευεργετικός Σύλλογος Καστανιάς «Ο ΣΤΙΝΟΣ» σε μια εκδήλωση τιμής και μνήμης θα τελέσει το ετήσιο Μνημόσυνο των πεσόντων Καστανιωτών στα χρόνια της Ε Rating: 0

Εκδήλωση μνήμης και γιορτή κάστανου στην Καστανιά

Εκδήλωση μνήμης και γιορτή κάστανου στην Καστανιά

Ο Μορφωτικός Ευεργετικός Σύλλογος Καστανιάς «Ο ΣΤΙΝΟΣ» σε μια εκδήλωση τιμής και μνήμης θα τελέσει το ετήσιο Μνημόσυνο των πεσόντων Καστανιωτών στα χρόνια της Εθνικής Αντίστασης (1941-1944),στην Καστανιά την Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014.

Θα τελεσθούν Θεία λειτουργία και Μνημόσυνο στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου Καστανιάς.

Ακολούθως, στις 11 π.μ., στον ειδικό διαμορφωμένο χώρο με το μνημείο των πεσόντων, θα ψαλλεί επιμνημόσυνη δέηση και θα γίνει κατάθεση στεφάνων.

Στις 11:30 π.μ. θα ακολουθήσει η καθιερωμένη «Γιορτή Κάστανου και Τοπικών Παραδοσιακών Προϊόντων», η οποία θα πραγματοποιηθεί στην τοποθεσία «Γκούρα». Ο Σύλλογος θα προσφέρει θα προσφέρει στους επισκέπτες κάστανα, τραχανά, πίτες, και άλλα παραδοσιακά προϊόντα του τόπου μας όπως τσάι, μήλα, γλυκά του κουταλιού. Την εκδήλωση θα «ντύνει» μουσικά ορχήστρα παραδοσιακής μουσικής, ενώ θα εμφανιστούν και χορευτικά των πολιτιστικών Συλλόγων του δήμο μας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Σωτήρη Δημητρούλη στο 6974352378.

 

Για το Δ.Σ

Του Μ.Ε.Σ. Καστανιάς

 

Αφήστε το σχόλιο σας