Εκδήλωση στα Τρίκαλα για το Ναυτικό στους Βαλκανικούς Πολέμους από… ειδικούς Reviewed by Momizat on . Με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την έναρξη των Βαλκανικών Πολέμων 1912-1913 και υπό την αιγίδα του Δήμου Τρικκαίων, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδ Με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την έναρξη των Βαλκανικών Πολέμων 1912-1913 και υπό την αιγίδα του Δήμου Τρικκαίων, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδ Rating: 0

Εκδήλωση στα Τρίκαλα για το Ναυτικό στους Βαλκανικούς Πολέμους από… ειδικούς

Εκδήλωση στα Τρίκαλα για το Ναυτικό στους Βαλκανικούς Πολέμους από… ειδικούς

Με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την έναρξη των Βαλκανικών Πολέμων 1912-1913 και υπό την αιγίδα του Δήμου Τρικκαίων, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, ημέρα Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 19.00, εκδήλωση με ομιλητές:

Κων/νος Μαζαράκης-Αινιάν, επίτιμος Αρχηγός Στόλου, Αντινάυρχος Π.Ν. ε.α., με θέμα: «Βαλκανικοί Πόλεμοι. Η σημασία της Ναυτικής ισχύος στη νίκη. Παραλληλισμοί του χθες με το σήμερα».

Κων/νος Γκορτζής, Αντιναύρχος Π.Ν. ε.α., με θέμα: «Η σημασία του Ναυτικού Αεροπορικού Όπλου πριν 100 χρόνια και σήμερα».

Ιωάννης Κ. Γεωργιάδης, Αρχος Π.Ν. ε.α., συντονιστής.

ΣΗΜ. trikkipress. gr: (Ο κ. Κ. Μαζαράκης – Αινιάν είναι απόγονος μακεδονομάχου και μαχητή των Βαλκανικών Πολέμων, ο οποίος είχε το ίδιο ακριβώς ονοματεπώνυμο).
* Εδώ θα βρείτε μερικά εξαιρετικά διαδραστικά παιχνίδια για τους Βαλκανικούς Πολέμους, από το Ελληνικό Κοινοβούλιο

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή