Εκδήλωση στη μνήμη Θεσσαλών δημοσιογράφων Reviewed by Momizat on . Με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Πνεύματος το Επικουρικό Ταμείο Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας σε συνεργασία με την Ένωση Συντακτών διοργά Με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Πνεύματος το Επικουρικό Ταμείο Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας σε συνεργασία με την Ένωση Συντακτών διοργά Rating: 0

Εκδήλωση στη μνήμη Θεσσαλών δημοσιογράφων

Εκδήλωση στη μνήμη Θεσσαλών δημοσιογράφων

Με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Πνεύματος το Επικουρικό Ταμείο Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας σε συνεργασία με την Ένωση Συντακτών διοργάνωσαν στη Χαλκιδική διημερίδα για εργασιακά – ασφαλιστικά θέματα την οποία παρακολούθησαν πολλοί συνάδελφοι. Στο πλαίσιο της εορτής τελέστηκε στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Νέου Μαρμαρά το καθιερωμένο μνημόσυνο με αρτοκλασία στη μνήμη των αποβιωσάντων συναδέλφων μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται και αείμνηστες μορφές συμπολιτών δημοσιογράφων.

Η μετάβαση των δημοσιογράφων από τα Τρίκαλα και την Καρδίτσα έγινε με το άνετο λεωφορείο του Γραφείου Γενικού Τουρισμού ΥΠΕΡ TOURS.

ekdilwsi_dimosiografoi2 ekdilwsi_dimosiografoi1

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή