Εκδήλωση στο Γυμνάσιο Φαρκαδόνας για πρόληψη – αντιμετώπιση ατυχημάτων Reviewed by Momizat on . Tο Γυμνάσιο Φαρκαδόνας διοργάνωσε με την βοήθεια του Κέντρου Υγείας Φαρκαδόνας εκπαιδευτική εκδήλωση για την πρόληψη και αντιμετώπιση των ατυχημάτων που μπορούν Tο Γυμνάσιο Φαρκαδόνας διοργάνωσε με την βοήθεια του Κέντρου Υγείας Φαρκαδόνας εκπαιδευτική εκδήλωση για την πρόληψη και αντιμετώπιση των ατυχημάτων που μπορούν Rating: 0

Εκδήλωση στο Γυμνάσιο Φαρκαδόνας για πρόληψη – αντιμετώπιση ατυχημάτων

Εκδήλωση στο Γυμνάσιο Φαρκαδόνας για πρόληψη – αντιμετώπιση ατυχημάτων

Tο Γυμνάσιο Φαρκαδόνας διοργάνωσε με την βοήθεια του Κέντρου Υγείας Φαρκαδόνας εκπαιδευτική εκδήλωση για την πρόληψη και αντιμετώπιση των ατυχημάτων που μπορούν να συμβούν στο χώρο του Σχολείου.

Οι μαθητές ενημερώθηκαν σχετικά από τα στελέχη του Κέντρου Υγείας Φαρκαδόνας κ. Σ. Τζιωρτζιώτη, Γ. Ευθυμιάδου και παρακολούθησαν με ενδιαφέρον την ομιλία των γιατρών σχετικά με τα παραπάνω θέματα και την προβολή σχετικών διαφανειών.

Το Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας παρέδωσε στη Διεύθυνση του Γυμνασίου Κυτίο Υλικού Πρώτων Βοηθειών για τις ανάγκες του Σχολείου.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Φαρκαδόνας ,κο Ιωάννη Σακελλαρίου, Καρδιολόγο και τη Διευθύντρια του Γυμνασίου Φαρκαδόνας κα Μαίρη Τρίκα σε μια προσπάθεια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των μαθητών σε θέματα σχετικά με την υγεία και προληπτική ιατρική σε συνδυασμό με τα αντίστοιχα σχολικά μαθήματα.

Προηγήθηκε εκδήλωση για τους μαθητές της Γ’ Γυμνασίου για τον ιό HIV/AIDS και την πρόληψη των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων και θα ακολουθήσει μια σειρά δράσεων για την ενημέρωση των μαθητών του Γυμνασίου Φαρκαδόνας για θέματα που αφορούν την υγεία και την πρόληψη.

Οι μαθητές συμμετείχαν με συνέπεια και ενδιαφέρον και στις δύο εκδηλώσεις, αποκομίζοντας σημαντικές εμπειρίες και γνώσεις .

Η Διευθύντρια, ο Σύλλογος Καθηγητών και οι μαθητές του Γυμνασίου Φαρκαδόνας θεωρούν υποχρέωση να ευχαριστήσουν θερμά τα στελέχη και τον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Φαρκαδόνας κο Ιωάννη Σακελλαρίου για την συμβολή τους στη διοργάνωση τόσο ουσιαστικών και αποτελεσματικών εκδηλώσεων και προσβλέπουν στην συνέχιση της θετικής αυτής προσπάθειας.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή