Εκδήλωση στο RossoNero το Σάββατο Reviewed by Momizat on .   Μπροστά στην ενορχηστρωμένη προσπάθεια της πρώην εργοδοσίας με συμμάχους δυστυχώς και κρατικούς λειτουργούς, οι εργαζόμενοι και οι αλληλέγγυοι της ΒΙΟ.ΜΕ   Μπροστά στην ενορχηστρωμένη προσπάθεια της πρώην εργοδοσίας με συμμάχους δυστυχώς και κρατικούς λειτουργούς, οι εργαζόμενοι και οι αλληλέγγυοι της ΒΙΟ.ΜΕ Rating: 0

Εκδήλωση στο RossoNero το Σάββατο

rosonero-cut

 

Μπροστά στην ενορχηστρωμένη προσπάθεια της πρώην εργοδοσίας με συμμάχους δυστυχώς και κρατικούς λειτουργούς, οι εργαζόμενοι και οι αλληλέγγυοι της ΒΙΟ.ΜΕ. δεν μένουν με σταυρωμένα τα χέρια. Δεν θα αφήσουν καμία δικαστική απόφαση, κανένα νομικό τερτίπι και κανένα αφεντικό να παίξει άλλη μια φορά με τις ανάγκες τους και ότι έχουν ήδη κατακτήσει.

poster_biome

Στο πλαίσιο της Πανελλαδικής Δράσης στήριξης της

Αυτοδιαχειριζόμενης ΒΙΟ.ΜΕ, το Κοινωνικό Στέκι “Rossonero”, το Δίκτυο «Αλληλεγγύη για όλους» των Τρικάλων και η Αγωνιστική Πρωτοβουλία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Τρικάλων διοργανώνουν Εκδήλωση – Συζήτηση ενόψει της δίκης που έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 23/3, όπου επιχειρείται από την πρώην εργοδοσία να ξεκινήσει η διαδικασία εκποίησης του εργοστασίου.

 

Οι εργαζόμενοι της ΒΙΟ.ΜΕ. μπροστά στο φάσμα της ανεργίας και της εξαθλίωσης έχουν σηκώσει στις πλάτες τους έναν μεγάλο και πολύχρονο αγώνα να κρατήσουν το εργοστάσιο της Βιομηχανικής Μεταλλευτικής ανοιχτό, μέσα σε αντίξοες συνθήκες. Μπροστά τους εδώ και καιρό εμφανίζονται δεκάδες εμπόδια που βάζει η πρώην εργοδοσία τους, η οικογένεια Φιλίππου.

 

Η πρώην εργοδοσία που έχει εγκαταλείψει τόσο τη ΒΙΟ.ΜΕ. όσο και ολόκληρο τον όμιλο της Φίλκεραμ-Τζόνσον εδώ και 4 χρόνια, που εγκατέλειψε εκατοντάδες εργαζόμενους και τις οικογένειές τους στην ανεργία και στην απαξίωση, έχει το θράσος να προβάλλει για μια ακόμη φορά αξιώσεις για περάσει το εργοστάσιο σε πώληση και διάλυση, χωρίς να αναλαμβάνει καμιά ευθύνη για τα χρέη της.

 

Το Σάββατο 21 Μαρτίου στο “Rossonero”, στις 7 το απόγευμα,

θα ενημερωθούμε και θα συζητήσουμε με εκπροσώπους των εργαζόμενων

της Βιομηχανικής Μεταλλευτικής

Αφήστε το σχόλιο σας