Εκδήλωση – συζήτηση από την “Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία” Reviewed by Momizat on .   Την Τετάρτη 16 Απριλίου στις 8:00μ.μ. στο ξενοδοχείο Πανελλήνιον, θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συνέλευση – συζήτηση της «ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στη ΘΕΣΣΑΛΙΑ –   Την Τετάρτη 16 Απριλίου στις 8:00μ.μ. στο ξενοδοχείο Πανελλήνιον, θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συνέλευση – συζήτηση της «ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στη ΘΕΣΣΑΛΙΑ – Rating: 0

Εκδήλωση – συζήτηση από την “Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία”

Εκδήλωση – συζήτηση από την “Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία”

 

afisaΤην Τετάρτη 16 Απριλίου στις 8:00μ.μ. στο ξενοδοχείο Πανελλήνιον, θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συνέλευση – συζήτηση της «ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στη ΘΕΣΣΑΛΙΑ – ανταρσία για την ανατροπή».

«Καλούμε σε κοινή δράση, όλες τις αγωνίστριες και τους αγωνιστές του εργατικού και του νεολαιίστικου κινήματος που βρεθήκαμε σε απεργίες, διαδηλώσεις , τοπικά κινήματα. Καλούμε σε συστράτευση τις πολιτικές δυνάμεις εκείνες που νιώθουν την ανάγκη μιας Αριστεράς που να είναι πραγματική δύναμη ρήξης και ανατροπής, αντίπαλο δέος στο σύστημα της εκμετάλλευσης και της καταπίεσης.

Φτάνει πια αυτή η καταστροφή! Έξω από την Ε.Ε. με τον λαό και τους εργαζόμενους στην εξουσία μπορούμε να σχεδιάσουμε το μέλλον μας και να ζήσουμε καλύτερα.»

«ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στη ΘΕΣΣΑΛΙΑ»
ανταρσία για την ανατροπή

Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή