Εκδήλωση-Συζήτηση του ΚΚΕ για τις σύγχρονες κοινωνικές ανάγκες της Γυναίκας Reviewed by Momizat on . Εκδήλωση-Συζήτηση του ΚΚΕ για τις σύγχρονες κοινωνικές ανάγκες της Γυναίκας Το ΚΚΕ σε όλη την ιστορική του πορεία βρίσκεται στην πρωτοπορία του αγώνα για τις σύ Εκδήλωση-Συζήτηση του ΚΚΕ για τις σύγχρονες κοινωνικές ανάγκες της Γυναίκας Το ΚΚΕ σε όλη την ιστορική του πορεία βρίσκεται στην πρωτοπορία του αγώνα για τις σύ Rating: 0

Εκδήλωση-Συζήτηση του ΚΚΕ για τις σύγχρονες κοινωνικές ανάγκες της Γυναίκας

kke
Εκδήλωση-Συζήτηση του ΚΚΕ για τις σύγχρονες κοινωνικές ανάγκες της Γυναίκας

Το ΚΚΕ σε όλη την ιστορική του πορεία βρίσκεται στην πρωτοπορία του αγώνα για τις σύγχρονες ανάγκες της γυναίκας, για την ισοτιμία και την κοινωνική απελευθέρωση.
Αυτός ο αγώνας ήταν πάντοτε συνυφασμένος με τη διεκδίκηση ικανοποίησης των συνολικών αναγκών της εργατικής, λαϊκής οικογένειας, τη συμμετοχή της γυναίκας στο εργατικό -λαϊκό κίνημα, τη σοσιαλιστική προοπτική της κοινωνίας.
Σ’ όλη αυτή την πορεία το ΚΚΕ βάδιζε με πυξίδα τις θεωρητικές επεξεργασίες του Β.Ι.Λένιν, που επιβεβαιώθηκαν από την ιστορική πείρα, και αναδεικνύουν ως παράγοντες καθοριστικής σημασίας για την ισοτιμία της γυναίκας: τη συμμετοχή της στην κοινωνική παραγωγική εργασία και την απόσπασή της από τη «σκλαβιά του σπιτιού»
Αυτός ο αγώνας έχει πολύ μεγαλύτερη σημασία σήμερα που το εκμεταλλευτικό σύστημα και οι διαχειριστές του-τώρα και με “αριστερό” πρόσημο- μας ζητούν να ζήσουμε με ψίχουλα. Μας λένε συνεχώς ότι είναι νωρίς να ζητάμε να ζήσουμε με αξιοπρέπεια.
Οι ανάγκες μας, όμως δε χωράνε στο σύστημά τους.
Δεν υπάρχει νωρίς ή αργότερα για μια ζωή ανθρώπινη και αξιοπρεπή!
Γι’ αυτό η Τ.Ε. Τρικάλων του ΚΚΕ σας καλεί να συζητήσουμε

«Με πυξίδα τις σύγχρονες κοινωνικές ανάγκες της Γυναίκας»
την

Πέμπτη 16 Απρίλη – 7.30 μ.μ.

αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Τρικκαίων

Θα μιλήσει η Ελένη Κοτούπα
μέλος του Γραφείου Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ

ΤΡΙΚΑΛΑ 14/4/2015 ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Κ.Ο. ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ

Αφήστε το σχόλιο σας