Εκδήλωση της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων για την “τοπική αυτοδιοίκηση αριστερά” Reviewed by Momizat on . Οι αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 θα αποτελέσουν κορυφαία πολιτική μάχη και ως τέτοια οφείλουμε να την αντιμετωπίσουμε. Από την πρώτη στιγμή, ο ΣΥΡΙΖΑ μίλησε Οι αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 θα αποτελέσουν κορυφαία πολιτική μάχη και ως τέτοια οφείλουμε να την αντιμετωπίσουμε. Από την πρώτη στιγμή, ο ΣΥΡΙΖΑ μίλησε Rating: 0

Εκδήλωση της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων για την “τοπική αυτοδιοίκηση αριστερά”

Εκδήλωση της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων για την “τοπική αυτοδιοίκηση αριστερά”

aristΟι αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 θα αποτελέσουν κορυφαία πολιτική μάχη και ως τέτοια οφείλουμε να την αντιμετωπίσουμε. Από την πρώτη στιγμή, ο ΣΥΡΙΖΑ μίλησε καθαρά για τον χαρακτήρα αυτών των αυτοδιοικητικών  εκλογών, ως εκλογές καταδίκης της πολίτικης του μνημονίου, εκλογές που θα ανοίξουν τον δρόμο για  την ανατροπή της μνημονιακής  πολιτικής και της κυβέρνησης Σαμαρά.  Είναι σημαντικό μέσα από αυτές τις εκλογές να κερδίσει η ιδία η αυτοδιοίκηση, να κερδίσει η αντίληψη που θέλει την αυτοδιοίκηση να είναι πολύτιμος πυλώνας αντίστασης και αλληλεγγύης, κοινωνικής και παραγωγικής ανασυγκρότησης και πραγματικής δημοκρατίας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα στηρίξει σε όλη την χώρα δημοτικά και περιφερειακά σχήματα με σαφή ριζοσπαστικά, αντικαλλικρατικά, αντιμνημονιακά και αντιφασιστικά χαρακτηριστικά. Οι δήμαρχοι και  οι περιφερειάρχες που έχουν αναδειχθεί με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, είναι αυτοί που θα πρωτοστατήσουν στις συλλογικές αντιστάσεις, θα υπερασπιστούν τους εργαζόμενους, τους δημόσιους χώρους και τα κοινωνικά αγαθά και είναι εκείνοι που θα ανατρέψουν στην πράξη τον «Καλλικράτη» και θα διαμορφώσουν μαζί με τους πολίτες τους νέους εκείνους αυτoδιοικητικούς θεσμούς που θα αγκαλιάσει και θα θεσπίσει και νομικά η κυβέρνηση της Αριστεράς. Είναι εκείνοι που θα διοικήσουν τους ΟΤΑ με πραγματική διαφάνεια, δημόσια λογοδοσία και με σαφή πολιτικό μέτωπο απέναντι στους ναζί.

Στο πλαίσιο της στήριξης της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων, των συνδυασμών με επικεφαλής τους συντρόφους μας, Ηρώ Διώτη και Δημήτρη Παπαθανασίου, στις περιφερειακές και στις εκλογές του Δήμου Τρικάλων αντίστοιχα, διοργανώνουμε την Παρασκευή 14 Μαρτίου στις 20:00, πολιτική εκδήλωση-συζήτηση με κεντρικό        θέμα «Η Τοπική Αυτοδιοίκηση Αριστερά – Ο ρόλος της νεολαίας και των  κινημάτων», στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικάλων.

Εισηγητές στην εκδήλωση θα είναι οι:

  • Ηρώ Διώτη, υποψήφια Περιφερειάρχης Θεσσαλίας.
  • Δημήτρης Παπαθανασίου, υποψήφιος Δήμαρχος Τρικάλων.

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΑ-ΑΝΤΙΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΑ-ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ-ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων

 

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή