"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.6 C
Trikala

Εκδήλωση της Πανθεσσαλικής Στέγης για την επέτειο προσάρτησης της Θεσσαλίας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Εκδήλωση τιμής και μνήμης για τα 133 χρόνια από την απελευθέρωση της Θεσσαλίας, με τον χαρακτηριστικό τίτλο «133 Χρόνια Ελεύθερη Θεσσαλία», οργανώνει η Ένωση Θεσσαλικών Σωματείων Αττικής «Η ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΣΤΕΓΗ», στις 30 Νοεμβρίου 2014.
Στα πλαίσια του προγράμματος της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί πανηγυρική δοξολογία στον Ιερό Ναό της Αγίας Αικατερίνης (Γαλανού και Χαιρεφώντος) στην Πλάκα, στις 10.00 π.μ.
Θα ακολουθήσουν χαιρετισμοί και η εκφώνηση του πανηγυρικού από τον πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Θεσσαλίας και δήμαρχο Μουζακίου Καρδίτσας κ. Γεώργιο Κωτσό.
Στη συνέχεια οι παρευρισκόμενοι και τιμητικό παραδοσιακό άγημα θα κατευθυνθούν προς το Μνημείο Άγνωστου Στρατιώτη, στην πλατεία Συντάγματος, όπου θα γίνει κατάθεση στεφάνων από τον εκπρόσωπο της Ελληνικής Κυβέρνησης, την Περιφερειάρχη Αττικής κ. Ρένα Δούρου, τον πρόεδρο της ΕΝΠΕ και Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό, τον πρόεδρο της ΠΕΔ και δήμαρχο Μουζακίου κ. Γεώργιο Κωτσό, τον πρόεδρο της Πανθεσσαλικής Στέγης κ. Στέφανο Κούτρα.
Θα συμμετάσχουν ντυμένοι με παραδοσιακές φορεσιές οι: Σύλλογος Καρδιτσιωτών Μαραθώνα “Ο ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ”, Πολιτιστικός Σύλλογος Θεσσαλών ΄Ανω Λιοσίων-Ζεφυρίου-Φυλής “Ο ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ”, Σύλλογος Θεσσαλών Χαϊδαρίου “Η ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΓΗ”, Σύλλογος Θεσσαλών Ν. Ιωνίας, Σύλλογος Θεσσαλών Θριασίου Πεδίου

Για το Δ.Σ. της Πανθεσσαλικής Στέγης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης