Εκδήλωση του ΚΚΕ για την παραχάραξη της ιστορίας Reviewed by Momizat on . Η Κομματική Οργάνωση Εκπαιδευτικών Τρικάλων του ΚΚΕ και οι Οργανώσεις Βάσης των Μαθητών της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση/ συζήτηση με θέμα: «Σοσιαλισμός. Αλήθειες Η Κομματική Οργάνωση Εκπαιδευτικών Τρικάλων του ΚΚΕ και οι Οργανώσεις Βάσης των Μαθητών της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση/ συζήτηση με θέμα: «Σοσιαλισμός. Αλήθειες Rating: 0

Εκδήλωση του ΚΚΕ για την παραχάραξη της ιστορίας

Εκδήλωση του ΚΚΕ για την παραχάραξη της ιστορίας

Η Κομματική Οργάνωση Εκπαιδευτικών Τρικάλων του ΚΚΕ και οι Οργανώσεις Βάσης των Μαθητών της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση/ συζήτηση με θέμα:

«Σοσιαλισμός. Αλήθειες και Ψέματα. Η παραχάραξη της ιστορίας. Δεύτερος Παγκόσμιος πόλεμος».

Με ομιλήτρια τη Μαρία Γαβαλά, μέλος του Γραφείου Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, στις 8 μ.μ. στη Σουίτα art cafe. 

Με την εκδήλωση αυτή απαντάμε σε ορισμένα ζητήματα παραχάραξης και διαστρέβλωσης της ιστορίας της σοσιαλιστικής οικοδόμησης τον 20ο αιώνα, της ιστορίας της Σοβιετικής Ένωσης και των άλλων σοσιαλιστικών χωρών, στην προσφορά τους στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και στη νίκη κατά του φασισμού.

Η παραχάραξη της ιστορίας μπορεί να αφορά το παρελθόν ,μα στοχεύει στο παρόν και στο μέλλον, στις νεανικές συνειδήσεις. Η μελέτη της ιστορίας του κινήματος ,της εργατικής τάξης και της πρωτοπορίας της, του Κομμουνιστικού Κόμματος, αποτελεί πηγή έμπνευσης και ατσαλώματος για τους νέους αγωνιστές, είναι πηγή διδαγμάτων και συμπερασμάτων για τους σημερινούς αγώνες, για τις νέες κοινωνικές εξεγέρσεις και επαναστάσεις που θα έρθουν.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή