Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για τον τουρισμό Reviewed by Momizat on . Μια μεγάλη εκδήλωση για τον Τουρισμό διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Καλαμπάκα, το ερχόμενο Σάββατο 28/9/2013. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Εργατικό Κέντρο Καλαμ Μια μεγάλη εκδήλωση για τον Τουρισμό διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Καλαμπάκα, το ερχόμενο Σάββατο 28/9/2013. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Εργατικό Κέντρο Καλαμ Rating: 0

Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για τον τουρισμό

Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για τον τουρισμό

Μια μεγάλη εκδήλωση για τον Τουρισμό διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Καλαμπάκα, το ερχόμενο Σάββατο 28/9/2013. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Εργατικό Κέντρο Καλαμπάκας στις 18:00μμ. Στην ανοιχτή αυτή συζήτηση, ο Συνασπισμός της Ριζοσπαστικής Αριστεράς θα ακούσει τους παραγωγικούς φορείς του τουρισμού της περιοχής και θα παρουσιάσει τις θέσεις και το πρόγραμμά του για την τουριστική ανάπτυξη.

Για τον ΣΥΡΙΖΑ ο τουρισμός οφείλει να παράγει θετικό κοινωνικό και περιβαλλοντικό πρόσημο και να υπηρετεί την τοπική οικονομία. Η στήριξη των κοινωνικών αναγκών και η ανάδειξη του πολιτιστικού και φυσικού πλούτου της χώρας αποτελούν τους πυλώνες του προγράμματος της αριστερής διακυβέρνησης για τον τουρισμό, έναν τουρισμό που θα δημιουργεί θέσεις εργασίας και θα προστατεύει την τοπική ταυτότητα της περιοχής.

Στην συζήτηση με τους πολίτες και τους παραγωγικούς φορείς, θα παρέμβει ο συντονιστής της Επιτροπής Ελέγχου Κυβερνητικού Έργου του ΣΥΡΙΖΑ για τον Τουρισμό, βουλευτής Ηρακλείου Μιχάλης Κριτσωτάκης, ο βουλευτής Θεσσαλονίκης και υπεύθυνος του ΣΥΡΙΖΑ για τα Θρησκεύματα, Γιάννης Αμανατίδης και η βουλευτής Τρικάλων Παναγιώτα Δριτσέλη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να μιλήσουν για τον τουρισμό. Για ένα  τουρισμό που θα παράγει κοινωνική και περιβαλλοντική υπεραξία. Για ένα τουρισμό που θα υπηρετεί την οικονομία των κοινωνικών αναγκών.

(Από τον ΣΥΡΙΖΑ Καλαμπάκας)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή