Εκδηλώσεις για δωρεά μυελού των οστών σε Τρίκαλα – Καλαμπάκα Reviewed by Momizat on . Η Κλινική ΡΕΑ και ο Σύλλογος «Όραμα Ελπίδας» στο πλαίσιο της προσπάθειας εξεύρεσης εθελοντών δοτών δείγματος μυελού των οστών, διοργανώνουν εθελοντική δράση υπό Η Κλινική ΡΕΑ και ο Σύλλογος «Όραμα Ελπίδας» στο πλαίσιο της προσπάθειας εξεύρεσης εθελοντών δοτών δείγματος μυελού των οστών, διοργανώνουν εθελοντική δράση υπό Rating: 0

Εκδηλώσεις για δωρεά μυελού των οστών σε Τρίκαλα – Καλαμπάκα

REA
Η Κλινική ΡΕΑ και ο Σύλλογος «Όραμα Ελπίδας» στο πλαίσιο της προσπάθειας εξεύρεσης εθελοντών δοτών δείγματος μυελού των οστών, διοργανώνουν εθελοντική δράση υπό την Αιγίδα των Δήμων Καλαμπάκας και Τρικκαίων, που θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο Καλαμπάκας, το Σάββατο 25 Απριλίου στις 17:00 και στον Δήμο Τρικκαίων (επί της οδού Ασκληπιού) την Κυριακή 26 Απριλίου και ώρες 10:00-14:00 & 16:00-18:00.

Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί εγγραφή νέων μελών εθελοντών και δειγματοληψία.
Η διαδικασία της δειγματοληψίας είναι απλή και διαρκεί μόνο λίγα δευτερόλεπτα. Αρκεί η συμπλήρωση της σχετικής αίτησης και η λήψη δείγματος από σίελο για την ταυτοποίηση του ιστικού ιστού.

Για να γίνει κάποιος εθελοντής δότης αρκεί να είναι μεταξύ 18 – 45 ετών, να βρίσκεται σε καλή κατάσταση υγείας και να είναι πρόθυμος να βοηθήσει οποιονδήποτε ασθενή χρειάζεται μεταμόσχευση.
Γίνε και εσύ δωρητής μυελού των οστών γιατί… «Ίσως είσαι απλά ένα άτομο σ‘ αυτόν τον κόσμο, όμως για κάποιον μπορείς να γίνεις ολόκληρος ο κόσμος».

Αφήστε το σχόλιο σας