Εκδηλώσεις για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα Reviewed by Momizat on . Εκδηλώσεις για τον έναν χρόνο από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα συμπληρώνεται μεθαύριο και στα Τρίκαλα διοργανώνονται εκδηλώσεις στις 17 και 18 Σεπτεμβρίου. Σε Εκδηλώσεις για τον έναν χρόνο από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα συμπληρώνεται μεθαύριο και στα Τρίκαλα διοργανώνονται εκδηλώσεις στις 17 και 18 Σεπτεμβρίου. Σε Rating: 0

Εκδηλώσεις για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα

Εκδηλώσεις για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα

Εκδηλώσεις για τον έναν χρόνο από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα συμπληρώνεται μεθαύριο και στα Τρίκαλα διοργανώνονται εκδηλώσεις στις 17 και 18 Σεπτεμβρίου. Σε ανακοίνωσή του ο Αντιφασιστικός Συντονισμός Τρικάλων, σημειώνει:
«Έναν χρόνο μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τους φασίστες της χρυσής αυγής  καλούμε σε διήμερο αντιφασιστικών εκδηλώσεων στις 17 και 18 Σεπτεμβρίου. Ο Παύλος ζει στους αγώνες για καλύτερη ζωή, ενάντια σε φτώχεια, μνημόνια, κυβέρνηση και Χρυσή Αυγή».
Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στην αρχή της Ασκληπιού και περιλαμβάνουν έκθεση φωτογραφίας, οπτικοακουστικό αφιέρωμα, συγκέντρωση και πορεία.

fyssas

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή