Εκδηλώσεις στις Κηρήθρες Reviewed by Momizat on . Η πόλη και η σιωπή,  αύριο στις Κηρήθρες Το καινούριο βιβλίο του Κωνσταντίνου Τζαμιώτη, Η πόλη και η σιωπή παρουσιάζεται αύριο στις 8.30 στις Κηρήθρες. Το μυθισ Η πόλη και η σιωπή,  αύριο στις Κηρήθρες Το καινούριο βιβλίο του Κωνσταντίνου Τζαμιώτη, Η πόλη και η σιωπή παρουσιάζεται αύριο στις 8.30 στις Κηρήθρες. Το μυθισ Rating: 0

Εκδηλώσεις στις Κηρήθρες

Εκδηλώσεις στις Κηρήθρες

tzamiwtis_afisaΗ πόλη και η σιωπή,  αύριο στις Κηρήθρες

Το καινούριο βιβλίο του Κωνσταντίνου Τζαμιώτη, Η πόλη και η σιωπή παρουσιάζεται αύριο στις 8.30 στις Κηρήθρες.
Το μυθιστόρημα καταπιάνεται με την Ελλάδα της κρίσης, δίνοντας ερεθίσματα για μια κουβέντα, πάνω στον σημερινό σκεπτικισμό του καθένα μας για το που πάμε.
Ο εκπαιδευτικός Βασίλης Παππάς θα μιλήσει για το βιβλίο και συνομιλώντας με τον συγγραφέα και τους αναγνώστες, θα διαπιστώσουμε αν η λογοτεχνία μπορεί να μιλήσει όσο τα γεγονότα ρέουν.
Το βιβλίο που δεν αφήνει τίποτα λογοτεχνικά ασχολίαστο, είναι η αφορμή να μιλήσουμε για την λογοτεχνία στην Ελλάδα της κρίσης, λίγες μέρες πριν τις καθοριστικές εκλογές του Μαΐου.
Ο Κωνσταντίνος Τζαμιώτης κατάγεται απ΄τη Λάρισα και ζει στη Αθήνα. Σπούδασε κινηματογράφο. Είναι το έκτο του βιβλίο και το μεγάλο του στοίχημα. Κέρδισε τον κόσμο κριτικής, θα κερδίσει και τους αναγνώστες;

mpakonika_afisa

Την Πέμπτη η ποιήτρια Αλεξάνδρα Μπακονίκα

Σε μια βραδιά ποίησης και μουσικής, σας προσκαλούμε να συναντήσετε την Πέμπτη 15 Μαίου, ώρα 9 μ.μ,  τη σημαντική ποιήτρια της Θεσσαλονίκης Αλεξάνδρα Μπακονίκα. Θα μιλήσει για το έργο της η Ελένη Αλεξίου, ποιήτρια και μουσικός.

Αφήστε το σχόλιο σας