Εκδηλώσεις του ΚKE για τα 70 χρόνια από την αντιφασιστική νίκη των λαών Reviewed by Momizat on . Ξεκίνησε η σειρά των εκδηλώσεων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στα Τρίκαλα για τα 70 χρόνια από τη λήξη του Β Παγκοσμίου Πολέμου που σφραγίστηκε από τη μεγάλη αντιφασιστικ Ξεκίνησε η σειρά των εκδηλώσεων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στα Τρίκαλα για τα 70 χρόνια από τη λήξη του Β Παγκοσμίου Πολέμου που σφραγίστηκε από τη μεγάλη αντιφασιστικ Rating: 0

Εκδηλώσεις του ΚKE για τα 70 χρόνια από την αντιφασιστική νίκη των λαών

kke

Ξεκίνησε η σειρά των εκδηλώσεων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στα Τρίκαλα για τα 70 χρόνια από τη λήξη του Β Παγκοσμίου Πολέμου που σφραγίστηκε από τη μεγάλη αντιφασιστική νίκη των λαών.
Η «εκκίνηση» δόθηκε με τη λειτουργία έκθεσης αρχειακού υλικού και αντιφασιστικού- επαναστατικού βιβλίου το απόγευμα της Τρίτης στην πλατεία Ρ.Φεραίου των Τρικάλων και η οποία προσέλκυσε το μεγάλο ενδιαφέρον του κοινού.
Η έκθεση θα συνεχιστεί και την Τετάρτη 6 Μάη, από της 6:00 μμ εώς τις 9:00 μ.μ.,
ενώ την Πέμπτη 7 Μάη στις 8:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί πολιτική- πολιτιστική εκδήλωση- αφιέρωμα στο Πολυκέντρο του Δήμου Τρικκαίων (έναντι ΔΕΗ).
Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Σωτηρόπουλος Σωτήρης, γραμματέας της Τ.Ε. Τρικάλων του ΚΚΕ. Θα προβληθεί βίντεο ντοκουμέντο και παρουσιαστεί αφηγηματικό δρώμενο με συναυλία αντιφασιστικού τραγουδιού.
Οι εκδηλώσεις για τα 70 χρόνια της αντιφασιστικής νίκης των λαών θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα και συγκεκριμένα:
-την Τρίτη 12 Μάη στην Καλαμπάκα με παρουσίαση του βιβλίου «Ποιος βοήθησε το Χίτλερ;»
– το Σάββατο 16 Μάη στη Φαρκαδόνα.

kke

Αφήστε το σχόλιο σας