Εκδηλώσεις των Προσκόπων στον «Μύλο των Ξωτικών» Reviewed by Momizat on . Εκδηλώσεις στα πλαίσια του «Μύλου των Ξωτικών» ετοίμασαν και θα παρουσιάσουν σε ανοικτό χώρο, οι Πρόσκοποι Τρικάλων για παιδιά ηλικίας Δημοτικού & Γυμνασίου Εκδηλώσεις στα πλαίσια του «Μύλου των Ξωτικών» ετοίμασαν και θα παρουσιάσουν σε ανοικτό χώρο, οι Πρόσκοποι Τρικάλων για παιδιά ηλικίας Δημοτικού & Γυμνασίου Rating: 0

Εκδηλώσεις των Προσκόπων στον «Μύλο των Ξωτικών»

Εκδηλώσεις των Προσκόπων στον «Μύλο των Ξωτικών»

Εκδηλώσεις στα πλαίσια του «Μύλου των Ξωτικών» ετοίμασαν και θα παρουσιάσουν σε ανοικτό χώρο, οι Πρόσκοποι Τρικάλων για παιδιά ηλικίας Δημοτικού & Γυμνασίου.

pro2Συγκεκριμένα την Κυριακή 15-12-2013, και από ώρα 11:00’ μέχρι 15:00’, ο Κλάδος Λυκοπούλων (παιδιά ηλικίας 7-11 ετών) διοργανώνει και προσκαλεί όλα τα παιδιά της ηλικίας αυτής να παίξουν στο αυτοσχέδιο Προσκοπικό λούνα- παρκ, που θα στηθεί στην πλατεία Ρ. Φεραίου και θα περιλαμβάνει πρωτότυπα παιχνίδια και προσκοπικές δραστηριότητες για να περάσουν τα παιδιά κάποιες ώρες ξενοιασιάς και κεφιού. Θα υπάρχει αναρρίχηση (σε συνεργασία με τον ΣΟΧΤ), σταθμοί ψυχαγωγικών παιχνιδιών, εργαστήρια ζωγραφικής με δακτυλομπογιές, χαρτο-graffiti  με σχέδια origami και άλλες εκπλήξεις.

Παράλληλο στο χώρο θα λειτουργεί μικρή Χριστουγεννιάτικη αγορά με αυτοσχέδιες κατασκευές των παιδιών, οι οποίες θα διατίθενται έναντι συμβολικού αντιτίμου για φιλανθρωπικό σκοπό.

Το επόμενο Σαββατοκύριακο 21 & 22 Δεκεμβρίου 2013, ο Κλάδος Προσκόπων (παιδιά ηλικίας 11-15 ετών) διοργανώνει μεγάλο παιχνίδι «κρυμμένου θησαυρού» στην πόλη των Τρικάλων, με σημείο έναρξης και λήξης του παιχνιδιού την πλατεία Ρ. Φεραίου. Στο παιχνίδι μπορούν να λάβουν μέρος όλα τα παιδιά ηλικίας 11-15 ετών, δημιουργώντας παρέες-Ομάδες των 5-9 ατόμων και δηλώνοντας ηλεκτρονικά την συμμετοχή τους μέσω facebook στο προφίλ : Οι πρόσκοποι και ο κλεμμένος θησαυρός του Skroutz

pro3Τέλος, οι εκδηλώσεις των Προσκόπων θα κορυφωθούν το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013 με τη μεγάλη Χριστουγεννάτικη «δράση προσφοράς», όπου τα μέλη της Προσκοπικής Κίνησης θα βρίσκονται έξω από τα σούπερ μάρκετ της πόλης μας συγκεντρώνοντας τρόφιμα από πολίτες που θα ενημερώνονται κατά την είσοδο τους στα καταστήματα. Στο σύνολο τους τα τρόφιμα που θα συγκεντρωθούν θα παραδοθούν στον Ιερό Ναό Αγίου Νικόλαου εκ΄ Μετσόβου και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, για να καλύψουν μέρος των αναγκών των συμπολιτών μας που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΦΟΡΕΙΑ

ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή