Εκδικάστηκε η υπόθεση για την επιμέλεια της “μικρής Μαρίας” Reviewed by Momizat on . Εκδικάστηκε την Τρίτη στο δικαστήριο Εκούσιας Δικαιοδοσίας του Πρωτοδικείου Λάρισας το σε εκκρεμότητα ζήτημα της επιμέλειας της μικρής Μαρίας, η περίπτωση της ο Εκδικάστηκε την Τρίτη στο δικαστήριο Εκούσιας Δικαιοδοσίας του Πρωτοδικείου Λάρισας το σε εκκρεμότητα ζήτημα της επιμέλειας της μικρής Μαρίας, η περίπτωση της ο Rating: 0

Εκδικάστηκε η υπόθεση για την επιμέλεια της “μικρής Μαρίας”

Εκδικάστηκε η υπόθεση για την επιμέλεια της “μικρής Μαρίας”

Εκδικάστηκε την Τρίτη στο δικαστήριο Εκούσιας Δικαιοδοσίας του Πρωτοδικείου Λάρισας το σε εκκρεμότητα ζήτημα της επιμέλειας της μικρής Μαρίας, η περίπτωση της οποίας συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Όπως είναι γνωστό, μετά την αποκάλυψη και τροπή της υπόθεσης με τους δυο αθίγγανους “γονείς” να είναι προφυλακισμένοι -ο άνδρας στις φυλακές Λάρισας και η γυναίκα στις φυλακές Κορυδαλλού- από την Εισαγγελία είχε προσωρινά ανατεθεί η επιμέλεια του παιδιού στο “Χαμόγελο του Παιδιού”.

Στην παρούσα φάση, η διαδικασία αφορά την οριστική ανάθεση της επιμέλειας στο “Χαμόγελο του Παιδιού” προκειμένου στην συνέχεια να έχει τη δικαιοδοσία να διαχειριστεί το μέλλον του μικρού κοριτσιού. Η σχετική απόφαση αναμένεται να εκδοθεί το επόμενο χρονικό διάστημα.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης των δυο αθίγγανων δεν παρέστησαν στη χθεσινή διαδικασία, καθώς θεωρούν το θέμα “τυπικό” και “διαδικαστικό”, από τη στιγμή που οι πελάτες τους παραμένουν προφυλακισμένοι, ενώ υπενθυμίζεται ότι έχουν υποβάλει εκ νέου αίτηση αντικατάστασης της προσωρινής κράτησης, η οποία αναμένεται να εξεταστεί.

Οι κινήσεις του ζεύγους των αθίγγανων θα εξαρτηθούν από την αποφυλάκισή τους, την οποία επιδιώκει η υπεράσπισή τους, καθώς υπογραμμίζει ότι από την εξέλιξη της υπόθεσης δεν προέκυψε θέμα υφαπαργής.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΗΜ.: Δεν αναρτούμε φωτογραφία της μικρής Μαρίας, διότι πλέον δεν αναζητούνται γονείς και παραμένει ένα ανήλικο κορίτσι

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή