Εκδλήλωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Τρικάλων για την ΕΕ και τις φιλολαϊκές κυβερνήσεις Reviewed by Momizat on . Πολιτική εκδήλωση θα πραγματοποιήσει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Τρικάλων την Κυριακή 23/2 στις 11:30 π.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων. Το θέμα της συζήτησης Πολιτική εκδήλωση θα πραγματοποιήσει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Τρικάλων την Κυριακή 23/2 στις 11:30 π.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων. Το θέμα της συζήτησης Rating: 0

Εκδλήλωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Τρικάλων για την ΕΕ και τις φιλολαϊκές κυβερνήσεις

Εκδλήλωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Τρικάλων για την ΕΕ και τις φιλολαϊκές κυβερνήσεις

papak1Πολιτική εκδήλωση θα πραγματοποιήσει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Τρικάλων την Κυριακή 23/2 στις 11:30 π.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων.

Το θέμα της συζήτησης είναι: “Μπορεί να υπάρξει φιλολαϊκή κυβέρνηση εντός Ε.Ε.;” και ομιλητής είναι ο γνωστός δημοσιογράφος Πέτρος Παπακωνσταντίνου.

Ο Πέτρος Παπακωνσταντίνου γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Φυσική, εργάσθηκε ως μεταπτυχιακός υπότροφος-ερευνητής στο Κέντρο Πυρηνικών Ερευνών “Δημόκριτος” και έγινε διδάκτορας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Με τη δημοσιογραφία ασχολείται επαγγελματικά από το 1990. Έχει εργασθεί σε πολλά περιοδικά, εφημερίδες και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης ως συντάκτης πολιτικών, διεθνών και επιστημονικών θεμάτων. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται στην εφημερίδα “Καθημερινή”. Έχει πραγματοποιήσει πολλές δημοσιογραφικές αποστολές στο εξωτερικό, ιδιαίτερα στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, και έχει πάρει συνεντεύξεις από πολλές πολιτικές προσωπικότητες και ηγέτες εθνικοαπελευθερωτικών κινημάτων. Αρθρογραφεί επίσης στην εβδομαδιαία εφημερίδα “Πριν” και είναι μέλος της συντακτικής επιτροπής του περιοδικού “Ουτοπία”.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή